Öncelikle herkese Selamın Aleyküm cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
20.000 TL'ye kadar ileriye yönelik hazır sistem mi yoksa toplama sistem mi önerirsiniz hazır sisteme de güvenemiyoruz parça uyumsuzluğu var bazı parçalar kalitesiz marka oluyor malum iki arada kaldım hangisi daha iyidir.
Toplama sistem önerirseniz eğer listeniz ne olur anakart, ekran kartı vs gibi tüm.
Önerilerinize açığım.
Aleykümselam. Fiyatlar düşüşte tabii ama en azından hala hazır sistem diye düşünüyorum. Parça uyumsuzluğu derken neden bahsettiniz anlamadım. Birbirine uygun parçalar değil anlamında diyorsanız çoğu site özelleştirme seçeneği sunuyor. Hazır kasalara yapılan indirimleri takip etmek gerek.
Sinerji Bright Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Goose Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bunlara bakabilirsin. En iyisi en üstteki 6700XT. 2K mönitörün varsa sorun yaşamazsın.
Anladım hocam başka önerin var mıdır toplama işine girsek 2060 nasıl olur peki 12400F ile ? Amazon da düşüyor ya hani 2060 ondan dedim 2060 da çok mu eski kalır. ?
Anladım hocam başka önerin var mıdır toplama işine girsek 2060 nasıl olur peki 12400F ile ? Amazon da düşüyor ya hani 2060 ondan dedim 2060 da çok mu eski kalır. ?