20.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
16000TL
12400F yapip alabilirsin. OC olmayacaksa, h chipset yeterli. Kasa ve PSU da yeterli. Gerek yok. Bir de 224 XTS sogutucu alabilirsin, madem bütçen var. Stok yeter ama olsun.

Anakartı en sonuncu kasayı da BitFenix white yaptım fana ayrı para ayırdım hocam.

Evet anakarta pek gerek yok ama isterseniz değişebilirsiniz

Yok o zaman en iyis 4060 veya rx 6650 xt
Ben rtx 4060 olanı işlemcisini 13400f kasasını bitfenix nova mesh SE yapar alırdım iki sistemde de işlemciye soğutucu alman lazım ondan dolayı 13400f in soğutucu masrafını saymıyorum RX 6650xt olan sisteme ekran kartını yükseltmek için harcayacağınız parayı 14. Nesil çıktığında H710m anakart ve DDR5 ram e harcarsınız 14
Nesil çıkana kadarda vaktiniz olur eğer yinede ddr5 e geçemezseniz ddr4 ten devam edersiniz ddr4 ün daha çok ömrü var

4060'ı alıp BitFenix yapmam için 12400F e düşmem gerek işlemci - ye düşüyor 7500F daha iyi oluyor işlemciyide değiştirmem gerekecek neyse alacağım gün karar vereceğim ona.

4060'ı alıp BitFenix yapmam için 12400F e düşmem gerek işlemci - ye düşüyor 7500F daha iyi oluyor işlemciyide değiştirmem gerekecek neyse alacağım gün karar vereceğim ona.
Vento fsp PSU kullanıyordu sanırım rtx 4060 lı sistemin kasası fsp güç kaynağı varsa kasayı değişmenize gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…