Arkadaşlar merhaba sizce şu sistem nasıl? Oyun oynatır mı? Oynamak istediğim oyunlar CoD Warzone, Far Cry6, Elden Ring, Ghost Recon Breakpoint, FIFA 23, Battlefield V, sizce sıraladığım oyunları yüksek veya DLSS açıkken ultrada oynatabilecek sistem mi? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Sistem linki: iGame Re.built Gaming PC

Son düzenleyen: Moderatör:
3050 o dediklerinizi yapamaz maalesef. Sistem manat para birimi üzerinden satıldığı için net bir şekilde pahalı ya da ucuz karşılaştırması yapamıyorum. Ancak 3050 değil, sizin en az 3070 ya da daha yeni nesil 4060 almanız gerekiyor.

Yazdığınız sistem, yazdığınız her şeyi yapabilecek güçte fakat RTX 3050 önermem. Bütçenizi arttıramaz mısınız? 4060'tan aşağısını önermem, en kötü 3060 alınmalı.

RTX 3050 o oyunların hepsini ultrada açamaz.
Nasıl açamaz? CoD Warzone Ultra'da rahat oynar, Far Cry 6'yı da Ultra'da oynar Ghost Recon hakkında bilgim yok, Elden Ring'i de Ultra'da oynar, FIFA 23'ü zaten oynar, Battlefield 5'i de hayli hayli Ultra'da oynar. Neden açamayacağını sizden öğremek istiyorum.

Konuda o zaten akıcı oynatmaz.
O zaman açamaz diyemeyeceksiniz. Ayrıca yukarıda dediğim gibi, minimum 50 FPS alır o oyunlarda Ultra'da.

Cidden bunamı takıldınız? Açamaz derken, akıcı oynayamaz demek istedim. Bu arada rekabetçi oyunlarda 60 FPS büyük bir zevkle oyna sen.

Cidden bunamı takıldınız? Açamaz derken, akıcı oynayamaz demek istedim. Bu arada rekabetçi oyunlarda 60 FPS büyük bir zevkle oyna sen.
CoD Warzone'da ve Battlefield'da zorlanmaz bile. Minimum 60 FPS ile oynar. Bana test videolarını attırma şimdi. RTX 3050 laptoplar bile öyle oynatıyor. Her rekabetçi oyunu en az 144 FPS'de oynayacaksın diye bir şey yok. Kimisi için minimum 60 FPS olması yeterlidir. Konu sahibi en az şu kadar FPS'de oynamak istiyorum diye belirtmemiş. Bir de çok biliyormuş gibi mesajlara gülücük atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…