Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.233 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #11 f1sherman dedi: Ölü soket ne oluyor ? Genişletmek için tıkla... Intel ve AM4 ölü soket denebilir. Gerçi zaten bu bütçeye AM5 ve daha iyisini bulamazsınız o yüzden alabilirsiniz.
f1sherman dedi: Ölü soket ne oluyor ? Genişletmek için tıkla... Intel ve AM4 ölü soket denebilir. Gerçi zaten bu bütçeye AM5 ve daha iyisini bulamazsınız o yüzden alabilirsiniz.
F f1sherman Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 Minker dedi: Aman aman indirim yoksa bunlardan birini seç ben olsam 1. olanı seçerdim Max 20k bütçen ile sıfır olarak bunlar sana ideal. Genişletmek için tıkla... Hacı ikinciyi almayı düşünüyorum da bir şeyi fark ettim bileşenler kısmında PSU gözükmüyor neden acaba?
Minker dedi: Aman aman indirim yoksa bunlardan birini seç ben olsam 1. olanı seçerdim Max 20k bütçen ile sıfır olarak bunlar sana ideal. Genişletmek için tıkla... Hacı ikinciyi almayı düşünüyorum da bir şeyi fark ettim bileşenler kısmında PSU gözükmüyor neden acaba?
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 Yer Singapur 28 Haziran 2025 #13 f1sherman dedi: Hacı ikinciyi almayı düşünüyorum da bir şeyi fark ettim bileşenler kısmında PSU gözükmüyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Kasanın içinde kendi çıkıyor.
f1sherman dedi: Hacı ikinciyi almayı düşünüyorum da bir şeyi fark ettim bileşenler kısmında PSU gözükmüyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Kasanın içinde kendi çıkıyor.