20.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Bunu al bence. Ama Psu dandik. Rami 3600 mhz yap 90 tl fark ile.

peki, hangi hazır sistemi almalıyım 20.000 tl bütçe ile ve 3060 ti ile denk ya da daha iyi olan RX ekran kartları hangisi?

3060 Ti yerine RX kartları mı almalıyım yani, Valorant, Minecraft tarzı oyunlar oynuyorum AAA hikayeli oyunlar değil

Şunu al ve keyfine bak her türlü oyunu oynatır ister Minecraft oyna ister Last of Us oyna.

Kasa ve PSU olarak üstteki daha iyi GPU olarak alttaki daha iyi, B450-A520 karşılaştırmasını bilenler söylesin, eğer PSU'yu kendiniz aldıktan sonra değiştirmeyecekseniz üsttekini alın.

PSU nedir?
Kasa ve PSU olarak üstteki daha iyi GPU olarak alttaki daha iyi, B450-A520 karşılaştırmasını bilenler söylesin, eğer PSU'yu kendiniz aldıktan sonra değiştirmeyecekseniz üsttekini alın.

İkisi de aynı fiyata denk geliyor, benim anladığım tek şey üstteki 6700 XT, alttaki 6750 XT.

PSU nedir?

İkisi de aynı fiyata denk geliyor, benim anladığım tek şey üstteki 6700 XT, alttaki 6750 XT.

PSU güç kaynağıdır sistemdeki parçalara elektriği verir, kalitesiz PSU'ların sistemi yakma riski oldukça yüksektir alttakini alırsanız bile PSU'yu yükseltmenizi öneririm, eğer anlamıyorsanız üsttekini alın zaten 6700XT ve 6750XT arasında pek fark yok zaten ikisi de ASUS Dual.

peki bu sistem nasıl bir performans verir işlemcisi iyi midir, hangi oyunları kaldırır valorantta kaç fps verir vb.

peki bu sistem nasıl bir performans verir işlemcisi iyi midir, hangi oyunları kaldırır valorantta kaç fps verir vb.
Her oyunu kaldırır. Valorant da ortalama 300-350 verir.
Bu videolara bakarak ortalama fps değerlerini öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…