20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

smuhlaci

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Oyun Geliştiricisi
Herkese iyi Sosyaller,

10GB 3080 ve i7 11700 bulundurduğum sistemim için yenileme hızı en az 144, çözünürlüğü 1440p veya daha iyi olan IPS panele sahip monitör arıyorum. Yıllardır Mac, Retina ekran kullandığım için alacağım monitörün renk kalitesinin de iyi olmasını istiyorum.

Bu özellikleri barındıran 20.000₺'ye kadar zorlayabileceğim bütçeme uygun monitör önerileriniz var mı?

Bir arkadaşım şu monitörü önerdi, neden bu kadar ucuz olduğunu anlamadım, bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız da sevinirim. https://www.hepsiburada.com/viewson...S?magaza=bvbmarket&url_src=ios-product-detail

Sevgiler,

20k mı? Sosyaldeki çoğu kişinin sistemi o kadar etmez

Neyse;

FPS oyuncusu isen;

Daha çok hikayeli oynular oynuyorsan;

Beklediğimden daha çok cevap aldım. Technopat Sosyal ailesi bir nimet gerçekten. Herkese teşekkürler. Yorumlara hala açığım. Curved ekran öneren arkadaşlarım oldu. Daha önce hiç deneyimlemedim ve panel kaliteleri de çok yeterli değil diye sanıyorum. Bu bütçeye uygun kaliteli, yolda bırakmayacak bir kavisli ekran da düşünebilirim.
IPS'lerin türevleri var. Ve o monitör ViewSonic'in eski monitörlerinden. Size şöyle bir şey lazım ViewSonic XG270 27" FHD 1ms 240 Hz IPS GAMING Monitor
Çözünürlüğü yeterli değil benim için :/
Bu bütçeye 4K bir ekran seçmek daha mantıklı olmaz mı?
Çok teşekkürler, bunu listeme ekledim. Bakınmaya devam ediyorum.
Çok teşekkürler Hasan, seni burada görmek sürpriz oldu İlk gönderdiğin fiyat performans olarak çok başarılı gözüküyor. Listeme ekledim.

Hayatımda ilk defa gaming pc toplamaya karar verdim. Uzun süredir birikim yapıyordum =) MSI Creator iyi bi seçenecek sanırım. Teşekkürler ^^

ASUS'un profesyonel renk yönetim monitörlerine bakabilirsiniz. Proart serisi 2K çözünürlükte PA278CV 4K çözünürlükte PA279CV modelini inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…