10GB 3080 ve i7 11700 bulundurduğum sistemim için yenileme hızı en az 144, çözünürlüğü 1440p veya daha iyi olan IPS panele sahip monitör arıyorum. Yıllardır Mac, Retina ekran kullandığım için alacağım monitörün renk kalitesinin de iyi olmasını istiyorum.
Bu özellikleri barındıran 20.000₺'ye kadar zorlayabileceğim bütçeme uygun monitör önerileriniz var mı?
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beklediğimden daha çok cevap aldım. Technopat Sosyal ailesi bir nimet gerçekten. Herkese teşekkürler. Yorumlara hala açığım. Curved ekran öneren arkadaşlarım oldu. Daha önce hiç deneyimlemedim ve panel kaliteleri de çok yeterli değil diye sanıyorum. Bu bütçeye uygun kaliteli, yolda bırakmayacak bir kavisli ekran da düşünebilirim.
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS'un profesyonel renk yönetim monitörlerine bakabilirsiniz. Proart serisi 2K çözünürlükte PA278CV 4K çözünürlükte PA279CV modelini inceleyebilirsiniz.