20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
10-20 bin TL

mcemtunc

Hectopat
Daha fazla  
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Merhabalar, daha önceden prime777 hocamın tavsiyesi ile yukarıda attığım linkteki ürünü aldım. Şu an kullandığım monitörü aşağıda paylaştım.

AOC 31,5" C32G1 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DPort) FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Isteğim Hz ve çözünürlük değerlerini arttırmak, inç değerini düşürmek. Tam olarak bütçe kafamda 10-20 bin TL arası düşünüyorum. Monitör fiyatlarına baktım 5bin TL ya da var, 50 bin TL ya da var. Bundan dolayı kararsız kaldım. Bana monitör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hz ve çözünürlük değeri bir işlemiyor hocam 2K monitör istiyorsanız ilk atacağım 1080p istiyorsanız da 2. ve 3. atacaklarım alınabilir.

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Yani niyetim 27 inç 2k 200hz üzeri bir monitör bakıyordum. Ondan Hz ve çözünürlük değerini arttırmak istiyorum gibi bir cümle kurdum. Internette araştırdım pek göremedim 27 inç seçtiğimde genellikle 1080p var. Pek anlamadığım için hz için çözünürlükten mi fedakarlik ediyoruz onu öğrenmek için de yazdım o cümleyi.

https://www.hepsiburada.com/dell-al...ETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail

Bu yukarıda paylaştığım ürün nasıldır sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı