20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5.000 - 20.000

Curved monitör önermem ghosting olma olasılığı daha fazla oluyor bir de 32inç üstünü tavsiye etmem arkadaşımda 42inç monitör var çok pişman aşırı büyük olduğu için göz yoruyor bana kalırsa düz monitör alın Curved almayın.

Bir de 32inç büyüklük bakımından en ideal tercihdir.

teşekkür ederim. hocam peki 32 inç ölçüsünde 240 hz 2k öneriniz olur mu? qhd mi wqhd mi tercih edilmeli sizce?

Artı olarak benim attığım monitör 0.03ms ve düz model varsa şansınız bütçenizi 25k yapmak.

Teşekkür ederim. Hocam peki 32 inç ölçüsünde 240 Hz 2K öneriniz olur mu? QHD mi WQHD mi tercih edilmeli sizce?

Hocam WQHD ile QHD arasında 1 tane dahi fark yok önerim fiyatı hangisi uygun geliyorsa onu alın 2K'den aşğı çözünürlükde monitör almanızı önermem çünkü yakında çok büyük zam kapıda almışken hem 2K hem OLED alın geceleğe dönük çok iyi seçim olur dediğim gibi Curved monitör önermiyorum benm atığımda 0.03ms 240Hz 2K OLED alabilirsiniz onu alın.

Teşekkür ederim. Hocam peki 32 inç ölçüsünde 240 Hz 2K öneriniz olur mu? QHD mi WQHD mi tercih edilmeli sizce?

Öneri in bir bakayım dönüş yaparım.

Artı olarak benim attığım monitör 0.03ms ve düz model varsa şansınız bütçenizi 25k yapmak.
Attığınız monitör güzel taksit imkanı sunuyor o bakımdan olabilir, fakat dediğim gibi 32 inç'de aklım kalacak.

Attığınız monitör güzel taksit imkanı sunuyor o bakımdan olabilir, fakat dediğim gibi 32 inç'de aklım kalacak.

Hocam şu an baktım 32 inç yok piyasa 31inç onlarda 35K-40K bandında geneldd ya 27inç oluyor ya da 49inç.

Hocam şu an baktım 32 inç yok piyasa 31inç onlarda 35K-40K bandında geneldd ya 27inç oluyor ya da 49inç.

31 inç var onalrda o paraya değmezler.

Bir de yorumlarda böyle bir şey söylenmiş

''Yüksek kaliteli ips bir monitör ile arasında çok büyük bir fark yok. Daha yeni paneller kullanan OLED monitörlere yönelmenizi öneririm. Bu üründe 1. nesil QD-OLED kullanılıyor.''

@toprock 32 inç ve QHD sağlıklı bir kombinasyon değil. PPI değeri 91-93 arası, bu ortalama bir 24 inç 1080p monitörün PPI değeri ile aynı neredeyse. Görüntü daha bulanık olacaktır haliyle. "Piksel sayma" durumu yaşayabilirsiniz.

Ya UHD 32 inç monitörlere yönelin (ki bunun için sisteminiz yeterli değil) ya da 27 inçte kalın. QHD için 27 inç "sweet spot" kabul edilir.

Hocam o iş öyle olmuyor ne kadar kaliteli IPS alsan kontrastı yüksek olduğu için renk doygun ve asıl renginde gözükmez hafif bir daha kapalı renklerde monitörde hafif bir beyaz pataklık olur ben kendi gözlerimle gördüm mahallede bir abide 11k bir IPS monitör bir de 28k Samsung bir OLED monitörü var IPS parlaklık ve kontrastı kısmasına rağmen halla ciddi kalite farkı var alırsanız OLED alın.

Zaten büçesini aşıyor 32inç.

yorumunuz aydınlattı teşekkür ederim.

Samsung G61SD Gaming Odyssey OLED G6 27 2560x1440 OLED Flat 240Hz 0.03ms 1,000,000:1 HDR10+ Gaming FreeSync Premium Pro : Amazon.com.tr: Bilgisayar
şu an bu monitör ve boyut daha mantıklı geldi sanırım bunu sipariş geçeceğim
hocam siz araştırmanızda 32 inç oled panellere mi baktınız? 32 inç olup va paneller oyunda daha iyi olur muydu? bunu oledden bağımsız bir şekilde soruyorum sanıyorum ki yüksek fiyatta zaten oled oyun için de çok okey

Zaten büçesini aşıyor 32inç.

Bütün konuyu okumadım fakat başlıkta bütçe 20K denilmiş, bu bütçede 32 inç G65B modeli mevcut. Ultrawide - 34 inç olarak AW3425DWM mevcut. MSI tarafında yine 1-2 monitör vardı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…