Merhaba iyi sosyaller. Şu anki bilgisayarım i3-8100 ve 1050 Ti. 1-2 ay içerisinde daha üst bir sisteme geçmek istiyorum. Oyunları çoğunlukla 1080P'de oynuyorum, 2K oynamak gibi bir derdim yok. Yüksek grafiklerde de oynamama gerek olmadığını düşünüyorum. Valorant ve CS'yi 1280x960 gibi düşük çözünürlüklerde oynuyorum sadece. Sonuca gelirsek 1080p FPS ağırlıklı, düşük ayar ve çözünürlüklerde az darboğaz olan Valorant CS gibi oyunlarda en az sabit 250-300 FPS alabileceğim bir sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!