E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Aralık 2023 #11 convik dedi: Kendim kullanıyorum ısınma dışında herhangi bir problemi yok. Özellikle düşük bütçede AMD çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz böyle deyince ısınma AMD'ye özgü sanmasın şimdi. Intel de soba gibi yanan işlemciler yaptı, yapıyor.
convik dedi: Kendim kullanıyorum ısınma dışında herhangi bir problemi yok. Özellikle düşük bütçede AMD çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz böyle deyince ısınma AMD'ye özgü sanmasın şimdi. Intel de soba gibi yanan işlemciler yaptı, yapıyor.
convik Picopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #12 erme dedi: Siz böyle deyince ısınma AMD'ye özgü sanmasın şimdi. Intel de soba gibi yanan işlemciler yaptı, yapıyor. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ısınma şart zaten. Yeni nesil Intel kullanan bir laptop kullanmadığım için bilmiyorum.
erme dedi: Siz böyle deyince ısınma AMD'ye özgü sanmasın şimdi. Intel de soba gibi yanan işlemciler yaptı, yapıyor. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ısınma şart zaten. Yeni nesil Intel kullanan bir laptop kullanmadığım için bilmiyorum.
N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #13 Sıfır almanız şart mı? 2. el bakmanızı öneririm. i5 11-12. Nesil 3050tili laptopları çok rahat bulabilirsiniz
Sıfır almanız şart mı? 2. el bakmanızı öneririm. i5 11-12. Nesil 3050tili laptopları çok rahat bulabilirsiniz