-Soğutması iyi, ısınmayacak ve mümkün olduğu kadar sessiz, ileriye dönük bir laptop arıyorum. İşletim sistemi olursa harika olur. Lenovo tercihimdir. PUBG, CS:GO ve Valorant iyi FPS'lerde oynatırsa yeterli. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Bütçe maksimum 20k.
Şöyle söyleyebilirim ben internette satılan Windows 10 keylerinden birini satın aldım bu keyler genellikle Windows 8'den Windows 10'a yükseltilen keyler yani merak etme korsan değiller ve tanesini 50 TL'ye almıştım şu an bir Windows 11'in fiyatı çok yüksek
Herhangi bir parçaya zarar vermediğiniz sürece RAM takmak garantiyi bozmaz. İşletim sistemi için key alıp geçin hocam herhangi bir zararını görmezsiniz.
Şöyle söyleyebilirim ben internette satılan Windows 10 keylerinden birini satın aldım bu keyler genellikle Windows 8'den Windows 10'a yükseltilen keyler yani merak etme korsan değiller ve tanesini 50 TL'ye almıştım şu an bir Windows 11'in fiyatı çok yüksek
Herhangi bir parçaya zarar vermediğiniz sürece RAM takmak garantiyi bozmaz. İşletim sistemi için key alıp geçin hocam herhangi bir zararını görmezsiniz.
Bu bütçeye arkadaşın attığı 3050 ve işlemcili laptop bence tam isteğinize göre. ekran kartı da elbet önemli eğer valo csgo dışı oyun oynayacaksanız ama bir işlemci kadar değil.
Keyler korsan veya virüslü değildir. orijinaldir. elde ediliş yolları korsan olabilir.
YouTube'da birsürü tutorial var. emin olun servis sizin özendiğini kadar özenmez. servise kargoyla götür getir, kargoda hasar gelirse fan vesaire uğraşırsınız. rastgele mahalle bilgisayarcısına da götürmeyin. emin olun çok basit kendiniz videoları izledikten sonra şak diye takarsınız.
35K'a satılan Rtx 4060 Tuf'un işlemcisi vs arkadaşın attığı linkteki pc'nin işlemcisi.
Windows'u Microsoft sitesinden indiriyorsunuz, ve etkinleştiriyorsunuz. Virüs olması için Windows'u saçma bir siteden indirmeniz lazım. Pek kafanıza takmayın işletim sistemini.