Pazartesi günü laptopumu satacağım Steam Deck + nakit alacağım. Yaklaşık 30.000 ediyor deck ile fiyatı. 10.000 ihtiyacımdan dolayı ayırıp 20000'e kullanabileceğim bir sistem almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Marka model takıntım yok.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
AMD gpular özellikle 6000 serisi çok uğraştırdı yazılımsal olarak beni . Fiyat güzel de AMD risk rx 6800 6800 xt rx 6700xt kullandım hiç yüzüm gülmedi güzel indirimleri kaçırdık hep ya
AMD gpular özellikle 6000 serisi çok uğraştırdı yazılımsal olarak beni . Fiyat güzel de AMD risk rx 6800 6800 xt rx 6700xt kullandım hiç yüzüm gülmedi güzel indirimleri kaçırdık hep ya
4060 en mantıklısı zaten hocam bütçeyi geçmesin diye böyle bir alternatif verdim, kampanyalı sistem bekleyin DDR5 4060 gelmedi diye hatırlıyorum, gelirse 17-18 civarında olur büyük ihtimal
4060 en mantıklısı zaten hocam bütçeyi geçmesin diye böyle bir alternatif verdim, kampanyalı sistem bekleyin DDR5 4060 gelmedi diye hatırlıyorum, gelirse 17-18 civarında olur büyük ihtimal
Hocam sadece monitör + kasanın sıfırını 16.5-17k ya alabiliyorsunuz, ekipmanlar hakkında fikrim yok fakat ikinci el için pahalı geldi bana. Full sete ihtiyacınız var ise pazarlık yapıp 12-13 civarına alabilirsiniz. Ha bir de ARC750 bazı oyunları desteklemiyor almanızı çok tavsiye etmem. Power markasını da söylememiş arkadaş Rampage Game Booster gibi sıkıntı markaysa hiç bulaşmayın
Hocam sadece monitör + kasanın sıfırını 16.5k ya alabiliyorsunuz, ekipmanlar hakkında fikrim yok fakat ikinci el için pahalı geldi bana. Full sete ihtiyacınız var ise pazarlık yapıp 12-13 civarına alabilirsiniz. Ha bir de ARC750 bazı oyunları desteklemiyor almanızı çok tavsiye etmem. Power markasını da söylememiş arkadaş Rampage Game Booster gibi sıkıntı markaysa hiç bulaşmayın
Hocam sadece monitör + kasanın sıfırını 16.5-17k ya alabiliyorsunuz, ekipmanlar hakkında fikrim yok fakat ikinci el için pahalı geldi bana. Full sete ihtiyacınız var ise pazarlık yapıp 12-13 civarına alabilirsiniz. Ha bir de ARC750 bazı oyunları desteklemiyor almanızı çok tavsiye etmem. Power markasını da söylememiş arkadaş Rampage Game Booster gibi sıkıntı markaysa hiç bulaşmayın
2-3 gün önce bir arkadaşımız sistemini satıyordu aklıma geldi, gayet kaliteli parçaları yeni alınmış bir sistem. Bir iletişime geçin anlaşırsınız belki sadece kasa için hocam
Arkadaşlar selam, aşağıda sistemim mevcut. Bu sistemi kaç TL'ye satabilirim acaba komple set halinde? Ya da parça parça satmam mı daha makuldur? Bilgilerinizi bekliyorum. Kasa fanları Aerocool astra 12 Pro, kasanın altında 2 fan daha var o da Corsair. Tamamı faturalı. ► AMD Ryzen 5 5600...