20.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Pcnewbie

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ilk masaüstü bilgisayarımı alacağım malum konuyla alakalı hiçbir bilgim yok. Bu yüzden internette ve alışveriş sitelerinde toplu sistem baktım. Ama toplu sistemleri araştırdığımda neredeyse tüm forumlarda karşı çıkılmış. İtopya, Gaming.Gen.TR vb. sitelerde kendim toplamaya çalıştığımda ise bütçemin en az 3-4K üstüne çıktı maliyeti. Son çare buraya sormak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

Bilgisayarı burs paramla alacağım için taksitle almak zorundayım o yüzden vade farkı olmayan eğer var ise az olan yerleri önerebilir misiniz?

Böyle bir ikili alınabilir hocam.

Hazır sistemler taksitle alındığında üstüne çok vade koyuluyor. Üstte tavsiye edilen sistem iyi fakat Twisted Minds yerine farklı bir monitör daha iyi olur.
Ben sıfır daha iyisini bulamadım o fiyattan başka, burdada önerilmiş olmadı monitörü 2.elden alabilir daha iyi bişe konu sahibine kalmış.

Böyle bir ikili alınabilir hocam.

Çok teşekkür ederim bu sistem beni uzun süreliğine idare eder gibi gözüküyor. Monitör içinse büyük ihtimal diğer arkadaşın dediği gibi 2.el alırım ya da indirim beklerim bazı ürünler için.

Çok teşekkür ederim bu sistem beni uzun süreliğine idare eder gibi gözüküyor. Monitör içinse büyük ihtimal diğer arkadaşın dediği gibi 2.el alırım ya da indirim beklerim bazı ürünler için.
Bütçenizi yükseltme şansınız varsa yine benim önerim sıfır almanızdır. 2.el en son çare.

Bütçenizi yükseltme şansınız varsa yine benim önerim sıfır almanızdır. 2.el en son çare.

Şu an bütçem bursuma bağlı olduğu için yükseltip yükseltemeyeceğim tam kesin değil maalesef ama yılbaşı yaklaştığı için sağda solda indirim yapan bir yer bulurum elbet.

17 bin liralık sistemin üstüne eğer uğraşırsanız 2. el monitör kovalayın bence. Ben pazarlık edip 2500 liraya 2 aylık LG 144 Hz IPS monitör aldım geçen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı