Öncelikle teşekkür ederim. Pc toplama konusunda bi bilgim yok aslında yani bir kaç günlük araştırmayla topladım bu sistemi. Dual olunca ne değişir onun da pek farkında değilim şahsenSistem güzel görünüyor. Ekleme yapacağınızı pek sanmam.Ancak, ekran kartınızı Dual modeli olarak seçmişsiniz. Isınma sorunu var diyorlar. Belki MSI, Gigabyte ya da bütçeniz el verirse ve, Asus almak istiyorsanız, ROG modellerine yönelebilirsiniz.
H500M biraz yüksek geldi bana fiyatı corsair tercih edicem galiba ama NZXT Kraken 240 sizin tavsiyeniz üzerine düşünebilirim. teşekkürlerCooler Master MasterCase H500 kasanın önü mesh olanı H500M alabiliyorsanız onu alın ya da Corsair kasayı tercih edin. Cooler Master soğutucunun fanları gürültülü, uğultu yapıyor. Asus Ryujin 240 veya desteklerse 360 öneririm sisteminizle de uyumlu olur. Ya da NZXT Kraken 240 veya 360 da alabilirsiniz ben kullanıyorum memnunum.
Strix O8G alıcam o zaman senin içinDual'ın en büyük eksikliği RTX 2080 gibi bir kart için 2 fan barındırması. Ayrıca Strix modellerine göre soğutma bloğu biaz daha küçük ve güç bileşenleri biraz daha alt seviye. ROG Strix O8G ile A8G arasındaki tek fark, O8G'nin fabrika çıkışlı olarak overclock edilmiş olması. Biraz daha hızlı yani. Başka markalardan örnek;
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2080AORUS-8GC ITOPYA'da.www.itopya.com MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX 2080 GAMING X TRIO ITOPYA'da.www.itopya.com GIGABYTE GeForce RTX 2080 WINDFORCE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2080 WINDFORCE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2080WF3-8GC ITOPYA'da.www.itopya.com Asus geforce rog strix rtx2080 o8g gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus geforce rog strix rtx2080 o8g gaming ekran kartı uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus geforce rog strix rtx2080 o8g gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus geforce rog strix rtx2080 o8g gaming ekran kartı uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Şahsen ben ya Gigabyte, ya da Asus alırdım. Zaten bu üç markanın tüm ürünleri kaliteli. Sadece gözünüze güzel geleni seçin.Ama benim için Strix'in yeri ayrı.
Bir dakika.A8G modeli, "Advanced" olarak geçiyormuş. A8G'nin biraz daha pahalı olması normal. Kusura bakmayın. Bu arada, emin olun Strix pişman etmez. Ama, O8G'nin frekansları daha yüksek. Advanced ne anlama geliyor bilmiyorum.
Tüm bilgileriniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sistemi yakında toplarım son halinin resmini paylaşıcam sizinleTek bir siteden toplamanızı tavsiye ederim, İncehesap'tan ve İtopya'dan alabilirsiniz. İyi firmalardır. Hepsiburada v.s aracı olduğundan, pek güvenilir değiller bence. Anakart, sisteme yakışmış.