20.000 TL'ye Render ve Photoshop İçin Sistem Toplama

Nvidia nın desteklediği program miktarı daha geniş gerçi amd de ona yetişmiş durumda gibi. ama genel olarak adobe programları kullanacağım nvidianın adobe de desteği ve artıları daha fazla. seçtiğim ekran kartının da cuda miktarı yeterli gibi şimdilik. bunun daha iyisi dediğimde miktar bi hayli artmakta keşke en üst modelini alabilecek durumda olsam
Quadro modeli var birde bu şekilde ? quadro yu da render da baya övüyolar çok fazla fiyat farkı yok. hissedilicek bi performans artısı olurmu sizce bunda ? yada bu ekran kartının eksileri var mı ?

VR için quadroyu hiç sıkıntısız kullandım uzun zaman. Fakat 1080ti 6 ay dayandı, sonra 4 ay dayandı.

3d data render ise ekran kartı yine fazlasıyla yeter. Zaten evirme çevirmede kullanıyor ekran kartını?

Genel anlamda ram ve işlemci yiyor benim işler.

RTX siparişini veriyorum bu gün o zaman teşekkürler

Sıvı sogutmayi değiştir. Corsair H100I platium RGB ile.

@Szayel ana kartım max kaç mhz ram destekliyor ben çözemedim ? @melik taşdemir Bu ram i önermiş ti ve bende bunu almayı düşünüyodum ama bakınırken 4266 mhz bir ram buldum fiyat farkı da yok. sadece cl19 4266 mhz olan ram o da biraz araştırmama göre çok sorun olmicak gibi ? sizin öneriniz nedir ? @Firehorse MK II senin de önerini almak isterim bu konuda ?
Sıvı sogutmayi değiştir. Corsair H100I platium RGB ile.
240mm bir model önermişsiniz. izmir gibi bi yerde yaşıyorum ve yazın burası malum. benim işlerim de yazın ağırlaşıyor kat kat yani 240mm bi sıvı soğutma işimi görür mü sizce ?

Sıvı soğutma elbette yeterli olur, lükse bile kaçar. Değiştirmenize gerek yok Cooler Master'ın soğutucuları güzel, gözünüze güzel geleni alabilirsiniz.
teşekkür ederim ram 3600 mhz cl16 mı 4266 cl 19 mu ? çok uzattım sanki

Quadroda bir de sürücü durumu var ekstra. Bazı yazılımlar (autocad, solid gibi) quadroya özel performans sürücüsü çıkarıyor.

@Szayel hocam, gerek yok, RTX 2080 yeteri kadar güçlü zaten. @amounra yüksek frekans AMD işlemcilerde çok daha performanslı.
Teşekkürler şuan alabileceğim en yüksek işlemci amd 9 3900x , amd threadripper serisine girmek isterdim ama fiyatlar malum
Teşekkürler şuan alabileceğim en yüksek işlemci amd 9 3900x , amd threadripper serisine girmek isterdim ama fiyatlar malum
@Firehorse MK II sistem hazır :

Dosya Ekleri

• 9D3D3E18-409C-46BA-BAC5-6755822DA591.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 49
  • 89985B63-BF80-4EBC-83AE-9FF8719145B0.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 57
  • A6CF1DEF-4C5C-4C79-A00A-914FCD73AF2C.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 44
  • F4838443-36E9-4E29-80B0-F4A24AF9191C.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…