20.000-22.000 civarı 4060'lı sistem arıyorum. Şu an Phoenix 4060 V2 düşünüyorum bütçem dahilinde. Bu sistemi almayı düşünme sebeplerimden biri hem fiyat hem de Gigabyte değil de ASUS'un 4060'ını kullanıyor olması. Tam bilmemekle birlikte sanırım ASUS 4060 daha verimliymiş. Bu sistemin kasasını Vento VG22a yapmayı ve SSD'yi Goodram 1TB PX600 yaparak almayı planlıyorum. Bu şekilde alırsam 23'e denk geliyor. Sistem hakkında görüşlerinizi ve ayrıca aynı fiyat bandında tavsiyelerinizi alabilirsem çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Hocam bu sistemi de düşünmüştüm hem daha iyi işlemci hem ddr5 ve doğrudan 1tb ssd diye ama çevremden gelen geri bildirimler ilk defa bilgisayar alacağım için 4060'tan şaşmamam gerektiği yönündeydi. bir de ddr 4 ve ddr 5 in ne kadar fark edeceğini tam bilmiyorum hocam. sistemin parçaları üst düzey değilse ddr 5 in de pek bir anlamı olmadığına dair birkaç yorum görmüştüm. açıkçası dlss vesaire aklımı çeliyor hocam 4060 olarak.
Hocam bu sistemi de düşünmüştüm hem daha iyi işlemci hem DDR5 ve doğrudan 1TB SSD diye ama çevremden gelen geri bildirimler ilk defa bilgisayar alacağım için 4060'tan şaşmamam gerektiği yönündeydi. Bir de DDR 4 ve DDR 5'in ne kadar fark edeceğini tam bilmiyorum hocam. Sistemin parçaları üst düzey değilse DDR 5'in de pek bir anlamı olmadığına dair birkaç yorum görmüştüm. Açıkçası DLSS vesaire aklımı çeliyor hocam 4060 olarak.
20.000-22.000 civarı 4060'lı sistem arıyorum. Şu an Phoenix 4060 V2 düşünüyorum bütçem dahilinde. Bu sistemi almayı düşünme sebeplerimden biri hem fiyat hem de Gigabyte değil de ASUS'un 4060'ını kullanıyor olması. Tam bilmemekle birlikte sanırım ASUS 4060 daha verimliymiş. Bu sistemin kasasını Vento VG22a yapmayı ve SSD'yi Goodram 1TB PX600 yaparak almayı planlıyorum. Bu şekilde alırsam 23'e denk geliyor. Sistem hakkında görüşlerinizi ve ayrıca aynı fiyat bandında tavsiyelerinizi alabilirsem çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.