S Sere Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.253 1 Kasım 2022 #11 Efe Kaval dedi: İtopya'nın o fırsatı gibi bir fırsat daha gelir mi bilmem. Bu attığım Mesut Çevik sistemi gibisini bulamadım daha. Bakıcaz artık Genişletmek için tıkla... Eğer bekleme imkânınız varsa bekleyebilirsiniz ancak bu sistemin stoklarının da bitebileceğini unutmayın. Ayrıca i5-12400F güçlü bir işlemcidir, o konuda endişelenmenize gerek yok.
Efe Kaval dedi: İtopya'nın o fırsatı gibi bir fırsat daha gelir mi bilmem. Bu attığım Mesut Çevik sistemi gibisini bulamadım daha. Bakıcaz artık Genişletmek için tıkla... Eğer bekleme imkânınız varsa bekleyebilirsiniz ancak bu sistemin stoklarının da bitebileceğini unutmayın. Ayrıca i5-12400F güçlü bir işlemcidir, o konuda endişelenmenize gerek yok.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #12 i512400F yanlış hatırlamıyorsam 3070 Ti'ya kadar besliyordu.
E Efe Kaval Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #13 TUF ve Dual'in farkı nedir? Isı farkı var diye görmüştüm ama çok etki eder mi?
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #14 Efe Kaval dedi: TUF ve Dual'in farkı nedir? Isı farkı var diye görmüştüm ama çok etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS Dual 2070s var sıcaklıklar 70'i geçmiyor. Bildiğim kadarıyla TUF'un soğutması daha iyi. H2onyaa dedi: Bende ASUS Dual 2070s var sıcaklıklar 70'i geçmiyor. Bildiğim kadarıyla TUF'un soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dualler biraz sorunlu soğutma kısmında.
Efe Kaval dedi: TUF ve Dual'in farkı nedir? Isı farkı var diye görmüştüm ama çok etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS Dual 2070s var sıcaklıklar 70'i geçmiyor. Bildiğim kadarıyla TUF'un soğutması daha iyi. H2onyaa dedi: Bende ASUS Dual 2070s var sıcaklıklar 70'i geçmiyor. Bildiğim kadarıyla TUF'un soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dualler biraz sorunlu soğutma kısmında.