Öncelikle herkese merhaba. Öğrenciyim bütçem 20.000 ve çok fazla anlamıyorum bilgisayar toplamaktan. Valorant ve LoL oynuyorum çoğunlukla bu sistem nasıl iş görür mü sizce?
Öncelikle herkese merhaba. Öğrenciyim bütçem 20.000 ve çok fazla anlamıyorum bilgisayar toplamaktan. Valorant ve LoL oynuyorum çoğunlukla bu sistem nasıl iş görür mü sizce?
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.