Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben olsam bu 3Ü arasından 14400FLI olanı alırdım 2 yıl sizi rahat götürür işlemcisi güzel ekran kartı driver bakımından biraz sıkıntılı ama ekran kartı konusunda henüz tecrübesiz olan Intel yine de iyi iş çıkarmış.
Olur da ileride satmayı düşünmezseniz ekran kartını yükseltebilirsiniz şöyle bir RX 7800XT yakışır. İşlemci gayet iyi zaten.
Ve önerdiğim kasanın güç kaynağı pek güvenilir değil yükseltmek isterseniz 1450TL fark ile Vento almanızı öneririm eğer bütceniz çıkmazsa da en azından akım korumalı priz kullanın.