20.000 TL'ye SolidWorks ve AutoCAD için laptop önerisi

817966

Femtopat
Daha fazla  
20 k civarı bütçeyle ne alınır? Bu programları kullanacağım, çoğu kişi oyuncu laptopu al falan diyor da ne alacağımı bilmiyorum yalvarırım. Oyun da oynatsa olur gibi.

20k'ya laptop kalmadı hocam. Laptoplarda çok hızlı bir yükseliş var bu dönem, okullar da açılıyor... 30k civarına çıkmanız lazım.

Hocam millet rahat bulursun diyor bir kisi 2 tane önerdi bile atayim. Bir bakar misiniz SolidWorks falan kaldırır mı?

1. Amazon.com.tr

2. HP Victus Gaming Laptop 15-fb0015nt R5 5600h 16gb 512gb Ssd Rx6500m Dos 15.6" Fhd 144hz A42ZMEA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam RTX 3050 ekan kartını solidworks desteklemiyor. Sürekli çökme yaşayacaksınız. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, bütçenizi biraz daha arttırmanızı teklif ediyorum.

Hocam RTX 3050 ekan kartını SolidWorks desteklemiyor. Sürekli çökme yaşayacaksınız. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, bütçenizi biraz daha arttırmanızı teklif ediyorum.

Aynen 3050'yi önermiyor çoğu kimse vallahi hocam o civarlarda falan çıkıyor en baba lütfen yardımınıza ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı