20K'ya laptop kalmadı hocam. Laptoplarda çok hızlı bir yükseliş var bu dönem, okullar da açılıyor... 30k civarına çıkmanız lazım
Hocam RTX 3050 ekan kartını solidworks desteklemiyor. Sürekli çökme yaşayacaksınız. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, bütçenizi biraz daha arttırmanızı teklif ediyorum.Hocam millet rahat bulursun diyor bir kisi 2 tane önerdi bile atayim. Bir bakar misiniz SolidWorks falan kaldırır mı?
1. Amazon.com.tr
2. HP Victus Gaming Laptop 15-fb0015nt R5 5600h 16gb 512gb Ssd Rx6500m Dos 15.6" Fhd 144hz A42ZMEA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam RTX 3050 ekan kartını SolidWorks desteklemiyor. Sürekli çökme yaşayacaksınız. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, bütçenizi biraz daha arttırmanızı teklif ediyorum.
Teşhir ürün alır mısınız? 21 bin TL'ye rtx4050 laptop buldum.Aynen 3050'yi önermiyor çoğu kimse vallahi hocam o civarlarda falan çıkıyor en baba lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
Teşhir ürün alır mısınız? 21 bin TL'ye RTX4050 laptop buldum.
Teşhir ürünler, mağazalarda müşterilere gösterilmek için kullanılan ürünlerdir.Teşhir ürün ne oluyor la.
Teşhir ürün ne oluyor la.
Rtx3050 daha iyi rx 6500m'den. rtx3050 olan daha iyidir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.