20.000 TL'ye tablet vs laptop

Kalem defter varken yazarsın, iphone ve Samsung telefon yeter tadina bakarsin. Koy paranı cebine gerisi her şeye yeter. Cevap bekliyorum!

Kalem defter varken yazarsın, iPhone ve Samsung telefon yeter tadina bakarsin. Koy paranı cebine gerisi her şeye yeter. Cevap bekliyorum!

Alakasız yorum tablet not tutmak PDF üzerinde ders çalışmak için hem ekonomik hem de yararlı zaten buna verilebilecek bütçe yoksa alınması saçma bütçe meselesi.

Peki, 12-16.000 TL Samsung bir cihaz öneriniz var mı? Exynos 1380'den güçlü bir şeyler bulamaz mıyız Samsung tarafında? S9 20.000 bütçesine çıktıkça Air'lar göz kırpıyor. Hatta gerçekten laptop alasım bile geldi yani Android'e şans vermek istiyorum ama yazılım ömrü fazla olmalı benim için. Oyun oynamam, oynarsam da Candy Crush, Subway Surfers tarzı oyunlar. Samsung Pen yanında hediye geliyor o beni cezbediyor. Apple'da ne alsan para yahu.

Kalem defter varken yazarsın, iPhone ve Samsung telefon yeter tadina bakarsin. Koy paranı cebine gerisi her şeye yeter. Cevap bekliyorum!

Neye cevap bekliyorsunuz anlamadım kalem defter not almak için tamam da, iPhone 8 telefonla dershanede konu anlatımı nasıl izleyeyim? Küçücük ekran ve bataryası var. Not almayla pek işim yok şu an için doğru ama üniversitede işimi görecek her türlü tablet. @Denizius124 hocam Tab S9 FE+ vesaire kaç yıl gidecek bir bilginiz var mı? Az daha güçlü işlemcisi olsa var ya...

Alakasız yorum tablet not tutmak PDF üzerinde ders çalışmak için hem ekonomik hem de yararlı zaten buna verilebilecek bütçe yoksa alınması saçma bütçe meselesi.
Dershane için 12.000 TL kitap parası verdik ve bunun yerine tablet alabilirdik hepimiz. Aşırı saçma. Ben iPad 11 çıkana kadar 1 ay daha bekleyeceğim o zaman alırım zaten. Mağazada canlı canlı denerim Samsung ve iPad'i. Denemeden iyi olmayacak gibi. Bir yanda bedava kalemi var Samsung'ların her türlü. Air M1 alsam Tab S9'daki gibi kalem de yok

Ufak bir bilgi vereyim. Quick Share, Airdrop'tan hızlı.

Ufak bir bilgi vereyim. Quick Share, Airdrop'tan hızlı.
Vallahi hocam Android bir tablet alacağım gibi ya. S9 alsam 120 Hz, bir de OLED sanırım, üstüne kalemi de hediye. İşlemciden feragat edip birkaç fazla özellik alıyoruz. Deneyimleyip göreceğim. Tab S9 olmuş 22.000 TL en ucuz. 11 çıkmazsa 10 ve S9FE arasından seçeceğim.

Hocam 12-16 arasında belki ikinci el S9 bulursunuz ama sanmıyorum gerçekten zor.
S9FE+ var o fiyatlarda.
S9 gerçekten çok güzel tablet ama 25k o tablet için çok fazla 25k ya indirimi bitene kadar Air M.2 rakipsiz bence.
Hocam kaç yıl gidecek mevzusu size kalmış bir şey ya dediğim gibi hala iPad 8 kullanan var S6 Lite kullanan var kullanıma ve tabletten ne beklediğinize bağlı tamamen.

Kalem defter varken yazarsın, iphone ve Samsung telefon yeter tadina bakarsin. Koy paranı cebine gerisi her şeye yeter. Cevap bekliyorum!
Koy paranı cebine derken? Şuana kadar çözdüğüm kitapları gidip satın alsaydım tabletten daha fazla tutardı. Hala kitap çözmeye devam ediyorum. Tablet kendini amorti ediyor ve sınırsız kaynağa sahipsin. Okul kitaplarını bu sene satın almadım. Sınıfın yarısında tablet olduğundan hocalar pdf'ini veriyor.

Hem dediğiniz gibi zor hem de ailem zaten izin vermez. Durmadan konu hortluyor ama aklıma durmadan farklı fikirler geliyor, ben de böyleyim. Ne yapabilirim ki ? iPad 11 denen illet çıkacaksa çıksın, ona göre konuşayım. Muhtemelen onda da lamine cam olmayacak ama. Samsung FE cihazına çok düşük işlemci koymuş aslında. Tab S10FE çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa ona da bakarım ne yalan söyleyeyim. Yanında kalem var, beni 4.000 TL masraftan kurtarıyor her türlü.

Ufak bir bilgi vereyim. Quick share, AirDrop'tan hızlı.

Hocam burada önemli olan hız değil cihazların özellikleri kısmında modemlerinin bağlantı hızlarına bakınca belirli oluyor ne kadar hızlı ne kadar değil aktardığınız cihazlar ve dosyanın tipi önemli.
Hocamın kullanacağı senaryoya bakarsak BT 3.0 falan kullanmadığı sürece göz açıp kapayana kadar atar atacağı dosyayı bu noktada önemli olan konu ekosistem eğer Android alırsa hiç yapamayacak onun derdinde.

Asıl Tab S9 Plus'ın fiyatı uçmuş. Tab S10 Plus'la aynı fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…