20.000 TL'ye telefon önerisi

Lise son kardeşim için telefon alacağım ve bütçe 20.000 TL. Normalde S23 FE alırdım ama oyun da oynuyor Exynos işlemci PUBG'de alev alır diye vazgeçtim. Oyun oynatacak, kamerası ve bataryası üzmeyecek uzun ömürlü bir cihaz önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede isteklerinin hepsini tam anlamıyla karşılayabilecek bir cihaz yok. Kamera iyi olsun uzun süre götürsün dersen S23FE, yok ben oyun ağırlıklı kullanacağım cihazı kamera pek önemli değil dersen X6 Pro bak.

Bu bütçede isteklerinin hepsini tam anlamıyla karşılayabilecek bir cihaz yok. Kamera iyi olsun uzun süre götürsün dersen S23FE, yok ben oyun ağırlıklı kullanacağım cihazı kamera pek önemli değil dersen X6 Pro bak.

Haklısınız tabii ki hepsi bu bütçe ile imkansız işte demek istediğim nispeten rakiplerine göre bir tık iyi olsun çok üzmesin mantığı.

Honor 90 mı bu mu sizce? Benzer fiyat ve özelliklerdeler çünkü.

Hocam bir de forumda eskiden Honor 90 çok popülerdi sizce Honor 90 mı X6 mı tercih etmeliyiz?

Honor 90 mı bu mu sizce? Benzer fiyat ve özelliklerdeler çünkü.
Honor 90 da kesinlikle serin kalan bir model degil, overclock yapılmış ana çekirdeğe sahip ve 4LPE Samsung dokumu. S23 FE alev almaz aslinda, yeterli sogutmaya sahip. Ama pili oyun oynanirsa yetmeyebilir (tamamen oyun oynandiginda 6 saat ekran suresi veriyor).

Honor 90 da kesinlikle serin kalan bir model degil, overclock yapılmış ana çekirdeğe sahip ve 4lpe Samsung dokumu. S23 FE alev almaz aslinda, yeterli sogutmaya sahip. Ama pili oyun oynanirsa yetmeyebilir (tamamen oyun oynandiginda 6 saat ekran suresi veriyor).

S23 FE daha mantıklı geliyor ama korkuyorum işte bende de S21 FE Exynos var. Arabada navigasyon açmak için klimanın önüne sabitliyorum ekran açıkken o kadar çok ısınıyor ki. Ve ben hiç oyun oynamam telefonda.

S23 FE daha mantıklı geliyor ama korkuyorum işte bende de S21 FE Exynos var. Arabada navigasyon açmak için klimanın önüne sabitliyorum ekran açıkken o kadar çok ısınıyor ki. Ve ben hiç oyun oynamam telefonda.

Bende de Exynos modeli var oyunda bile sizin dediğiniz gibi abartı ısınmıyor. Sizin cihazınız sorunlu olabilir.

Merhaba bütcenin çok altında ama kaliteli hatta şu an kullandığım bir telefon var.
Teknik özellikleri.
8+5 GB RAM.
128 GB ROM (depolama)
Helio G96 CPU.
120Hz
3 yıldır kullanıyorum sadece son 2 aydır şarjı hızlı bitmeye ve çok RAM kullanıp ısınmaya başladı bakım yaptırırsanız bence bu sıkıntı olmaz ben hiç bakım yaptırmadım

Telefon techno camon 18p.
Fiyat 8K civarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı