20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20.000tl

Sukunanınteli

Hectopat
Arkadaşlar 20bin bütçek var normalde kendim çalışıp S24 almayı vs. düşünüyorum sonraya kaldı acil değiştirmem lazım 20binden 1kuruş yukarı çıkamam. A55 vs. var ne önerirsiniz kamera önemli olan onun dışında oyun vs. oynamıyorum telefondan, sadece kamera ve işlemcisi iyi olmalı başka kriterim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 20bin bütçek var normalde kendim çalışıp S24 almayı vs. düşünüyorum sonraya kaldı acil değiştirmem lazım 20binden 1kuruş yukarı çıkamam. A55 vs. var ne önerirsiniz kamera önemli olan onun dışında oyun vs. oynamıyorum telefondan, sadece kamera ve işlemcisi iyi olmalı başka kriterim yok.

Hocam ben pek Xiaomi gibi marka önermem diğer insanlar elbet önerecektir ama ben S22 derim kamerası fiyatına göre en iyi kameradır benim gözümde bir tek bataryası sorun.

Bir de hocam Honor 200 Pro çok öneren gördüm bir de S22ye bütçe yetmez ise A55 veya Redmi Note 14 Pro serisine bakılabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı