20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20.000

rilkway

Centipat
Daha fazla  
Bu fiyat nezlinde alabileceğim en mantıklı telefon nedir? Oyun hiç oynamıyorum, sadece sosyal medya kullanıyorum. Benim için önemli olanlar; 120 Hz ekranı olması ve pilinin uzun gitmesi. Ayrıca işlemci olarak MediaTek olmamasını tercih ederim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat nezlinde alabileceğim en mantıklı telefon nedir? Oyun hiç oynamıyorum, sadece sosyal medya kullanıyorum. Benim için önemli olanlar; 120 Hz ekranı olması ve pilinin uzun gitmesi. Ayrıca işlemci olarak MediaTek olmamasını tercih ederim. Yardımcı olur musunuz?

A56 işini görür diye düşünüyorum.

Hocam aklıma biraz yattı bu telefon ancak kronik bir sorunu var mı acaba? Veya kullanıcıların sürekli yakındığı bir sorunu. Ben çok telefon değiştiren biri değilim, bundan önce S20 FE telefonum vardı ve uzun süredir kullanıyordum ancak çalındı. Bu telefon sorun çıkartmaz değil mi?

MediaTek işlemciler kötü değil. Bu ayrı bir şey.
A56 işlemci olarak Honor 400'den biraz daha hızlı. Genel mana da bence daha mantıklı seçim olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı