esyron Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #2 esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla... pckolik Pahalı sanki hocam. esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla...
esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla... pckolik Pahalı sanki hocam. esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla...
esyron Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 MikeyKunn dedi: pckolik Pahalı sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kısılmış gibi yinede performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyimidir?
MikeyKunn dedi: pckolik Pahalı sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kısılmış gibi yinede performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyimidir?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #4 esyron dedi: Parçalardan kısılmış gibi yine de performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Evet B550 yapıp alınır gayete. esyron dedi: Parçalardan kısılmış gibi yine de performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet RTX 4060 iyi bütçeniz 22 bine çıkarsa RTX 4060 Ti var. Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Hocam o anakart nedir? A320? esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
esyron dedi: Parçalardan kısılmış gibi yine de performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Evet B550 yapıp alınır gayete. esyron dedi: Parçalardan kısılmış gibi yine de performans olarak bahsetmiş olduğum kasadan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet RTX 4060 iyi bütçeniz 22 bine çıkarsa RTX 4060 Ti var. Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Hocam o anakart nedir? A320? esyron dedi: Aklımda olan kasa bu arkadaşlar sizce daha iyisi bu fiyatlara alınır mı? Gaming gen hazır sistem Genişletmek için tıkla...
esyron Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 MikeyKunn dedi: Evet B550 yapıp alınır gayete. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet RTX 4060 iyi bütçeniz 22 bine çıkarsa RTX 4060 Ti var. Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Hocam o anakart nedir? A320? Genişletmek için tıkla... 4060 Ti'nin performansını beğendim
MikeyKunn dedi: Evet B550 yapıp alınır gayete. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayet RTX 4060 iyi bütçeniz 22 bine çıkarsa RTX 4060 Ti var. Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Hocam o anakart nedir? A320? Genişletmek için tıkla... 4060 Ti'nin performansını beğendim
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #6 esyron dedi: 4060 Ti'nin performansını beğendim Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam güzel ama B550 kesinlikle yapım PCI-e 3 var B450 de yanlışım yoksa B550 de PCI-e 4 var.
esyron dedi: 4060 Ti'nin performansını beğendim Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam güzel ama B550 kesinlikle yapım PCI-e 3 var B450 de yanlışım yoksa B550 de PCI-e 4 var.
esyron Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #7 MikeyKunn dedi: Alınabilir hocam güzel ama B550 kesinlikle yapım PCI-e 3 var B450 de yanlışım yoksa B550 de PCI-e 4 var. Genişletmek için tıkla... Alırsam B550 yap diyorsunuz yani, ama hazır sistem ile oynama yapıp öyle şipariş geçme durumu olurmu?
MikeyKunn dedi: Alınabilir hocam güzel ama B550 kesinlikle yapım PCI-e 3 var B450 de yanlışım yoksa B550 de PCI-e 4 var. Genişletmek için tıkla... Alırsam B550 yap diyorsunuz yani, ama hazır sistem ile oynama yapıp öyle şipariş geçme durumu olurmu?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et esyron dedi: Alırsam B550 yap diyorsunuz yani, ama hazır sistem ile oynama yapıp öyle sipariş geçme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. MikeyKunn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. Genişletmek için tıkla... Performanstaki fark çok takmaz iseniz B450 olarak alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et esyron dedi: Alırsam B550 yap diyorsunuz yani, ama hazır sistem ile oynama yapıp öyle sipariş geçme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. MikeyKunn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. Genişletmek için tıkla... Performanstaki fark çok takmaz iseniz B450 olarak alabilirsiniz.
esyron Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #9 MikeyKunn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. Performanstaki fark çok takmaz iseniz B450 olarak alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özelleştirip parça değişimi yaptım 600 TL cıvarı fark oluyor bence değer
MikeyKunn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmiyorum hocam ben yapıp alacağım bu akşam. Performanstaki fark çok takmaz iseniz B450 olarak alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özelleştirip parça değişimi yaptım 600 TL cıvarı fark oluyor bence değer
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #10 Hocam R5 5600 çok ısınıyor bir soğutucuda almanızı tavsiye ederim. esyron dedi: Özelleştirip parça değişimi yaptım 600 TL cıvarı fark oluyor bence değer Genişletmek için tıkla...
Hocam R5 5600 çok ısınıyor bir soğutucuda almanızı tavsiye ederim. esyron dedi: Özelleştirip parça değişimi yaptım 600 TL cıvarı fark oluyor bence değer Genişletmek için tıkla...