herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #1 Merhaba yazılım mühendisliği için laptop arıyorum, bütçem 20bin. RAM'i 16 GB olsa iyi olur.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #2 Eğer grafik işlemi gerekecekse Acer Nitro 5 fakat grafikle işim yok diyorsanız Matebook bakabilirsiniz.
Eğer grafik işlemi gerekecekse Acer Nitro 5 fakat grafikle işim yok diyorsanız Matebook bakabilirsiniz.
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 herchell dedi: Merhaba yazılım mühendisliği için laptop arıyorum, bütçem 20bin. RAM'i 16 GB olsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynayacak mısınız?
herchell dedi: Merhaba yazılım mühendisliği için laptop arıyorum, bütçem 20bin. RAM'i 16 GB olsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynayacak mısınız?
herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #4 ChapterCiq dedi: Hocam oyun oynayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... yok hocam masaüstü bilgisayarım var ordan oynuyorum arkadaşım monster huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım supprime dedi: Eğer grafik işlemi gerekecekse Acer Nitro 5 fakat grafikle işim yok diyorsanız Matebook bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyun oynamayacağım
ChapterCiq dedi: Hocam oyun oynayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... yok hocam masaüstü bilgisayarım var ordan oynuyorum arkadaşım monster huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım supprime dedi: Eğer grafik işlemi gerekecekse Acer Nitro 5 fakat grafikle işim yok diyorsanız Matebook bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyun oynamayacağım
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 herchell dedi: yok hocam masaüstü bilgisayarım var ordan oynuyorum arkadaşım monster huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım oyun oynamayacağım Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel o zaman Huawei MateBook 16 Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB 16" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bunu önerebilirim.
herchell dedi: yok hocam masaüstü bilgisayarım var ordan oynuyorum arkadaşım monster huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım oyun oynamayacağım Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel o zaman Huawei MateBook 16 Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB 16" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bunu önerebilirim.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #6 herchell dedi: Yok hocam masaüstü bilgisayarım var oradan oynuyorum arkadaşım Monster Huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım. Genişletmek için tıkla... Monster önerilmemesinin sebebi Clevo kasa fakat Huma serisi Clevo kasa kullanmıyor arka kapakları düz bana sorarsanız Matebook daha mantıklı.
herchell dedi: Yok hocam masaüstü bilgisayarım var oradan oynuyorum arkadaşım Monster Huma önerdi ama millet alma diyor kararsızım. Genişletmek için tıkla... Monster önerilmemesinin sebebi Clevo kasa fakat Huma serisi Clevo kasa kullanmıyor arka kapakları düz bana sorarsanız Matebook daha mantıklı.