20.000TL civarı laptop tavsiyesi

Merhaba konu içeriği başlıktaki gibi, herhangi özel bir isteğim yok, sadece oyun için kullanacağım. Bir tane laptop buldum linkini atacağım, fiyatta da 22.000e kadar olabilir onun dışında çok gerekmedikçe çıkmasın şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Bulduğum laptop:https://www.hepsiburada.com/lenovo-...22?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

Hocam bence bulduğunuz laptopu almayın daha bilindik şeyler alın ve görüp deneyip alın bence.

Bu daha mantıklı olur hocam.

Hocam bundaki 8 GB RAM sorun yaratmaz mı ileriki dönemlerde? Veya geliştirme gibi bir imkanim olur mu RAM'i?

RAM'leri siz upgrade edebilirsiniz hocam.
Tamamdır hocam eğer daha iyi bir şey gelmezse sizin dediğinizi alırım herhalde.

RAM'leri siz upgrade edebilirsiniz hocam.
Hocam bir de rahatsız ediyorum tekrardan pardon da internette bu rtx ekran kartlarında Max-Q ve Max-P farkı olduğunu gördüm bazıları onu kaldırdılar vesaire diyor da eğer kaldırılmadıysa bu attıgınızın hangisi olduğunu söyler misiniz?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam eğer daha iyi bir şey gelmezse sizin dediğinizi alırım herhalde.

Hocam bir de rahatsız ediyorum tekrardan pardon da internette bu RTX ekran kartlarında Max-Q ve Max-P farkı olduğunu gördüm bazıları onu kaldırdılar vesaire diyor da eğer kaldırılmadıysa bu attıgınızın hangisi olduğunu söyler misiniz?

Hocam Max Q Max-P varyantlar çoğaldığı için bır tık eskide kaldı denebilir, Victus'taki RTX 3060 95W değerinde. Max Q yakınları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı