20.000TL her şey dahil sistem toplama

xmanford

Hectopat
20.000 TL fiyata kadar bana masaüstü PC lazım; monitör, klavye ve mouse dahil monitör 27" civarı olabilir. Kullanım şekli AutoCAD üst versiyonlar kullanılacak olup 2D ağırlıklı işlem yapılacak render vs. yapılmayacak çalışma saati günlük 9 saat olacaktır. AMD veya Intel fark etmez şimdiden teşekkürler.

Toplam Fiyat: 19.400,45‬ TL

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. İsterseniz M.2 SSD'den kısıp daha yüksek seviyeli bir ekran kartı da alabilirsiniz. Örneğin:
Bu şekilde toplam fiyat 639,8‬‬ TL artarak 20.040,25‬‬‬ TL oluyor.

Ek olarak bilgisayar bileşenleri için bu kaynaklara bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence depolama alanı daha farklı düşünülebilir. 1 TB yerine 500 gb modeli tercih edilip artan parayla 1 TB Harddisk tercih edilebilir oyunlarınızı fln depolarsınız.

Bence depolama alanı daha farklı düşünülebilir. 1 TB yerine 500 gb modeli tercih edilip artan parayla 1 TB Harddisk tercih edilebilir oyunlarınızı fln depolarsınız.
Bende öyle düşündüm hocam. Üstteki mesajımda önermeyi unutmuşum. Düzenliyorum şu an.

Bende öyle düşündüm hocam. Üstteki mesajımda önermeyi unutmuşum. Düzenliyorum şu an.
Tercih meselesi belki hiç ihtiyaçta duymayabilir. Gerçi ekran kartına o kadar para bayıldıktan sonra ihtiyaç duyacaktır herhalde

Tercih meselesi belki hiç ihtiyaçta duymayabilir. Gerçi ekran kartına o kadar para bayıldıktan sonra ihtiyaç duyacaktır herhalde
Kullanım şekli AutoCAD üst versiyonlar kullanılacak olup 2D ağırlıklı işlem yapılacak render vs. yapılmayacak.
500 GB yeter diye düşünüyorum kullanım amacı için ve ona göre düzenledim mesajımı. Gayet iyi oldu.

Monitör küçük gelirse bunu al:
Sisteme önem verip bunları al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…