20.000TL her şey dahil sistem toplama

Yapmış olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim bu özellikteki PC karar verdim yorumunuzu merak etmekteyim J6FNPEG7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
500 GB yeter diye düşünüyorum kullanım amacı için ve ona göre düzenledim mesajımı. Gayet iyi oldu.
Yapmış olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim bu özellikteki PC karar verdim yorumunuzu merak etmekteyim J6FNPEG7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar

RX6600 bence bu bütçede alınmaz attığın sistemde PSU da iyi değil bir de RAM'in 8 GB olması kötü monitöründe VA panel olması kötü onun dışında iyi sistem.

Bana uygun bir PSU, kasa, ekran kartı ve RAM önerebilir misiniz önerebilimir misiniz?

Anakartının fiyatı da pahalı Amazon'dan çok daha ucuza alınır:
Toplarsan bunları alabilirsin ama bence toplamak yerine önceki attığım hazır sistemi ve çevre birimlerini al 3060 Ti daha güçlü bir ekran kartı.

Şirkete bu özelliklerden alındı 5 adet patron aynı benzeri olsun istedi önce attığınız PC'yi kendime aldım tekrardan teşekkür ederim
Şirkete bu özelliklerden alındı 5 adet patron aynı benzeri olsun istedi önce attığınız PC'yi kendime aldım tekrardan teşekkür ederim

RX6600 bence bu bütçede alınmaz attığın sistemde PSU da iyi değil bir de RAM'in 8 GB olması kötü monitöründe VA panel olması kötü onun dışında iyi sistem.

Son olarak sizden bir ricam var R7 5800 X işlemci, MSI MAG X570 Tomahawk WiFi 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart anakart, PSU Seasonic+80 Plus 750W ekran kartı ve RAM önerinizide benimle paylaşabilir misiniz lütfen.

Toplam bütçem 12000 TL civarı.

Her şey için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…