Efe Güvercin Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 20k bütçem var. Şimdilik Maxi Scooter kullanıyorum. Allah bir kaza bela vermezse Super Sport geçeceğim. Kask olarak ne önerirsiniz?
20k bütçem var. Şimdilik Maxi Scooter kullanıyorum. Allah bir kaza bela vermezse Super Sport geçeceğim. Kask olarak ne önerirsiniz?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.121 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Efe Güvercin dedi: 20k bütçem var. Şimdilik Maxi Scooter kullanıyorum. Allah bir kaza bela vermezse Super Sport geçeceğim. Kask olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeni aşıyor ama bu kadar yüksek bütçen varsa AGV K6S alabilirsin. Agv K6 S Mono Matt Black Kapalı Kask Agv K6 S Mono Matt Black Kapalı Kask ve yüzlerce model, uygun fiyat avantajı ve 9 aya varan taksit fırsatı ile Mototas.com.tr'de | Ücretsiz & Hızlı Kargo. %100 Müşteri Memnuniyeti. Orijinal Ürün www.mototas.com.tr
Efe Güvercin dedi: 20k bütçem var. Şimdilik Maxi Scooter kullanıyorum. Allah bir kaza bela vermezse Super Sport geçeceğim. Kask olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeni aşıyor ama bu kadar yüksek bütçen varsa AGV K6S alabilirsin. Agv K6 S Mono Matt Black Kapalı Kask Agv K6 S Mono Matt Black Kapalı Kask ve yüzlerce model, uygun fiyat avantajı ve 9 aya varan taksit fırsatı ile Mototas.com.tr'de | Ücretsiz & Hızlı Kargo. %100 Müşteri Memnuniyeti. Orijinal Ürün www.mototas.com.tr