20.000TL laptop önerisi

Bende bulamadım sanırım liste 2022'den falan kalma.
Dedğim Gİbi Çok Önceden Hazırlamıştım

Chatgpt guncellenmedifi icin normal. Fakat soyle bir problem var 7735h ile 1650 nin ayni laptopta oldugunu ilk defa goruyorum.

Eğe 2. El Daha Ucuz

Dedğim Gİbi Çok Önceden Hazırlamıştım

Eğe 2. El Daha Ucuz
Bahsettiginiz bilgisayarlar yok hocam.

Evet bende görmedim darboğaz olması muhtemel bir ikili.
Darbogaz disinda ciktiklari yillar farkli yani iki farkli teknoloji doneminden parcalar.

Evet bende görmedim darboğaz olması muhtemel bir ikili.
Darbogaz disinda ciktiklari yillar farkli yani iki farkli teknoloji doneminden parcalar.

İçlemci çok ısınıyor ama G-Helper ile işlemciye watt sınırı koyunca işlemci boşta 55 geçmiyor.

İçlemci çok ısınıyor ama G-Helper ile işlemciye watt sınırı koyunca işlemci boşta 55 geçmiyor.

Siz bu cihazımı kullanıyorsunuz? Bir de çoğu kişi oyun sırasında kapanıyor demiş acaba RAM ile mi alakalı.

Bir laptop arıyorum maksimum bütçem 20.000TL, çoğunlukla okul için kullanacağım ancak Valorant, CS2 gibi oyunlar da oynarım. Her türlü öneriyi bekliyorum.
Ram ve ssd sonradan yükseltilebilir.

Ram lehimli sonradan yükseltilemez ama DDR5, ssd yükseltilebilir.

Valorant oynatır ama CS biraz zor.

Hocam bir de ben sonradan şöyle bir cihaz buldum bu mu daha iyidir attığınızmı Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK000WTR R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 16" Free Dos WUXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Aradaki farka değer mi bilemedim. İşlemci dışında hemen hemen aynılar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…