İlla olacak demek istememiştim fakat yüksek ihtimalle olacak bir şey bu. ROG laptop kullanıyorum, ısınan havayı ekrana üfleyen bir cihaz değil; yanal kenardan esiyor hava. ROG cihazlar Nebula Display gibi kaliteli ekran kullanıyorlar zaten, ekrana üflese bile o ekran kolay kolay sararmaz. Isı izolasyonu emin olun Acer V15'leri üçe katlayıp beşe böler. Buyur sana şikayetler:
Acer için yazılan 'Acer Nitro V15 Isınma Sorunu Ve Kötü Tasarım' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Acer hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
Acer için yazılan 'Sıfır Laptopta Ekran Sararması Acer Marka' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Acer hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
Acer için yazılan 'Acer Tasarım Hatası, Fanların Ekranı Isıtıp Bilgisayarı Soğutamaması' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Acer hakkında şikayet ya...
Pek çok daha şikayet varda atmaya üşendim doğrusu. Bu bütçedeki cihazlar MUX Switch'e sahip olmadığı için sıfır oyuncu laptopu önermiyorum bu bütçede. İkinci el olarak çok daha iyisini bulabilir. İlla sıfır olacaksa çok daha kalitelisi burada:
LENOVO IdeaPad Gaming 3/ Ryzen 5 5500H/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ RTX 2050 4GB/ 15.6" FHD/ W11/ Laptop 82K202D9TX fiyatı ve özellikle