Merhaba arkadaşlar, öncelikle burada bilgisini, tecrübesini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Çünkü PC hakkında neredeyse sıfır bilgi ile sizlerin diğer konu oluşturan kişilere vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde hayalimdeki sistemi nihayet toplayabildim ancak monitör kısmını yapamadım.
Monitör almak istiyorum sistemin özelliklerine bakarak rica etsem monitör önerebilir misiniz? Çoğunlukla oyun oynayıp film izleyeceğim, grafik tasarım işlerinede meraklıyım, bu durumda bana güzel bir monitör önerir misiniz? Tek bilgim IPS panel olması renk açısından daha iyiymiş, OLED'lerde zaten pahalı şu an için bütçem yok sıfırı tükettim
En ucuz MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu mönitörü çok övdüler ama bu standartlarda daha iyiside var mı bilemedim, oledlerde yanma sorunundan bahsediyorlar ve bu 2K hocam sisteme göre düşük kalır mı ?
En ucuz MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu mönitörü çok övdüler ama bu standartlarda daha iyiside var mı bilemedim, oledlerde yanma sorunundan bahsediyorlar ve bu 2K hocam sisteme göre düşük kalır mı ?
Bak bunu doğru dedin işte. Oldum olası zaten panik atağım var. Acaba yanacak mı , yandı mı diye diye paranoyak olur gözlerime uyku girmez artık. Ama mağazada canlı kanlı görünce de çok pis aşık oldum. Ne yapsam cidden bilmiyorum. Alın kullanın. Hor kullanmayın korumak için statik görüntülerden...
www.technopat.net
Özetlemek gerekirse çok uzun süreler kullanmadığınız sürece sorun oluşmaz, güvenemiyorsanız MSI olanı alabilirsiniz.
Valla hocam bi oturuşta rahat 2-3 saat DOTA2 oynuyorum çok rekabetçi oyun oynamam aslında ama yıllardır oynayamadığım oyun çok olduğu için fazla kullanırım gibi önerin için çok teşekkür ederim, başka öneri sunan olursa bi değerlendirme yapıcam gibi bi yandanda paraya kıyıp OLED veya QLED tv alıp kasayı bağlayasımda yok değil hani