20.000TL RTX ekran kartı önerisi

Bütçe
20.000-30.000
Sıfır RX7900 GRE en mantıklısı. İş içinde zaten oldukça yüksek bir kart.
Adam iş için alacağım diyor e güzel kardeşim belki bu adam Nvidia Omniverse kullanacak ondan RTX istiyor nereden biliyorsun.

Nvidianın sadece kendi kartlarına özel sunduğu iş yerlerinin kullandığı birçok program var.

İfadeler: G2D
Adam iş için alacağım diyor e güzel kardeşim belki bu adam NVIDIA Omniverse kullanacak ondan RTX istiyor nereden biliyorsun.

İş için AMD'de olur NVIDIA'da ben 7900 GRE öneriyorum adamlar 4070 öneriyor aradaki fark ne? Isınma mı? Soğutma mı? İş diyor iş AMD daha performanslı NVIDIA oyun işi.

İş için AMD'de olur NVIDIA'da ben 7900 GRE öneriyorum adamlar 4070 öneriyor aradaki fark ne? Isınma mı? Soğutma mı? İş diyor iş AMD daha performanslı NVIDIA oyun işi.
Bu nası cahil cüheyla yorumu. Arkadaşımın iş yerinde Audio2Face kullanılıyor mesela sadece RTX kartlarla kullanılabiliyor ondan hepsinde RTX kart var. Her şey performans değil.

Bilgisiz bir kardeşin görünüşe bakılırsa NVIDIA fanclup.

Böyle gram bilgisi olmayanlar forumda konuşuyor sonra ortalık çöplüğe dönüyor.

Galax 2 fanlı model ile Asus dual aynı soğutma tier'de yani arada max 2-3 derece fark olacak kartlar. Madem bilgin yok hocam rica ediyorum konuşma.

Bilgisiz bir kardeşin görünüşe bakılırsa NVIDIA fanclup.

Bilgisiz deyip iş için AMD öneriyorsun. Hayatında kaç tane iş bilgisayarında AMD ekran kartı gördün

Ofisimdeki bilgisayarda iş için toplattıgım ASUS TUF Gaming Radeon RX 6600 XT sistem var.
Photoshop, Edit, Excel, çoğu işimi görüyor. Arada 5 10 FPS fark var diye 5000TL fazla verecek kadar cahil olmayın.

Son düzenleme:
Ofisimdeki bilgisayarda iş için toplattıgım ASUS TUF Gaming Radeon RX 6600 XT 16 GB sistem var.
Photoshop, Edit, Excel, çoğu işimi görüyor. Arada 5 10 FPS fark var diye 5000TL fazla verecek kadar cahil olmayın.
Hocam performans olarak nasıl? Üst düzey mi? Yazılımda gider mi? Oyun içinde kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…