20.000TL Sıfır kameralar iş görür mü?

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafçılığa hevesim var, telefonum bana tam yetmese de günümü kurtarıyor. Telefonumu sırf kamerası yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. S24FE almayı planlıyorum ancak onun yerine aldığım bir kamera telefondan çok çok daha iyi bir çekim yapar mı?
Kameraya para verip, telefon kalitesinde fotoğraf çekmek istemiyorum.
Telefonum Redmi Note 11 Pro.

Fotoğrafçılık dediysem işte bir yere gittiğimde manzara güneş, bir de kendimizi falan çekiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera + lens olarak ikinci el alırsanız çok çok iyi çekimler yapabilirsiniz.

Ama kamerayla çekim yapmak öğrenmek gerek. Bu şekilde başlayan çoğu kişi genelde bırakıyor.

Bir de olay kameradan ziyade ışık ve kompozisyon dan oluşuyor.

Arkadaşlar fotoğrafçılığa hevesim var, telefonum bana tam yetmese de günümü kurtarıyor. Telefonumu sırf kamerası yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. S24FE almayı planlıyorum ancak onun yerine aldığım bir kamera telefondan çok çok daha iyi bir çekim yapar mı?
Kameraya para verip, telefon kalitesinde fotoğraf çekmek istemiyorum.
Telefonum Redmi Note 11 Pro.

Fotoğrafçılık dediysem işte bir yere gittiğimde manzara güneş, bir de kendimizi falan çekiyorum.

Elbet ki yapar, telefon sadece kamera odaklı değildir, arama-sosyal medya-oyun-kamera vs. vs. Şeyler için kullanılır. Kamera ise sadece "fotoğraf" için odaklıdır. Dersin telefon olsun Samsung'un Ultra ya da iPhone Pro modellerine bakabilirsin, onların da kameraları muazzamdır. Ama iyi bir kamera makinesi kadar çekim yapamazlar.

Elbet ki yapar, telefon sadece kamera odaklı değildir, arama-sosyal medya-oyun-kamera vs. vs. Şeyler için kullanılır. Kamera ise sadece "fotoğraf" için odaklıdır. Dersin telefon olsun Samsung'un Ultra ya da iPhone Pro modellerine bakabilirsin, onların da kameraları muazzamdır. Ama iyi bir kamera makinesi kadar çekim yapamazlar.
Bende öyle düşünüyorum da, kamera ile telefon benzer performansı verecek ise aynı paraya telefon almak daha mantıklı geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı