R Rivyalı Demki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Selamünaleyküm normalde İzmir'de yaşıyorum. Fakat bugün İstanbul's geldim. Bildiğim kadarıyla Sinerji, ince hesap, GameGaraj bunlar İstanbul'da. 20 k bütçem var bu fiyat için en iyisi hangisidir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Selamünaleyküm normalde İzmir'de yaşıyorum. Fakat bugün İstanbul's geldim. Bildiğim kadarıyla Sinerji, ince hesap, GameGaraj bunlar İstanbul'da. 20 k bütçem var bu fiyat için en iyisi hangisidir?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 15 Ağustos 2024 #2 Bütçene en yakın bu sistemi alabilirsin, GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Bütçene en yakın bu sistemi alabilirsin, GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com