20.000TL sistem toplama

Jack Rose

Decapat
Makaleler
2
Yer
New Jersey
Merhaba;
Bütçe:20.000-22.500
Normalde stok bitmeden önce.
Mantis-6800 almak istiyordum stok bitince tekrardan araştırmaya başladım. Şu anda ultima-6700XT var önümde ne kadar performans farkı olur. Mantisi beklemeli miyim? Veya da kendim mi toplayayım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;
Bütçe:20.000-22.500
Normalde stok bitmeden önce.
Mantis-6800 almak istiyordum stok bitince tekrardan araştırmaya başladım. Şu anda ultima-6700XT var önümde ne kadar performans farkı olur. Mantisi beklemeli miyim? Veya da kendim mi toplayayım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun içinmi alıyorsunuz hocam.

NVIDIA düşündüm ama bütçemi bayağı aşıyor istediğim gibi yapınca, mantis-6800 almak istiyordum hem çok zamlandi hem de stoku bitti yüzden RX 6700 XT'de ne kadar fark yaratır hem de benzer sistem toplayabilir miyiz diye sorayım dedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

NVIDIA düşündüm ama bütçemi bayağı aşıyor istediğim gibi yapınca, mantis-6800 almak istiyordum hem çok zamlandi hem de stoku bitti yüzden RX 6700 XT'de ne kadar fark yaratır hem de benzer sistem toplayabilir miyiz diye sorayım dedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam render alacaksanız NVIDIA daha iyi olur.@zenitthhocamın attığı bu sisteme bakabilirsiniz.

Hocam 6800 ile 6700XT arasında 15 fps civarı fark var nerdeyse.

Kendim topladım 1 hafta önce, bence kendin topla daha mantıklı istediğin parçaları alırsın bütçen güzel, güzel bir sistem kurulur.
Kurduğum sistem:
ASUS TUF B550M-E Wi-Fi anakart.
Sapphire Nitro+ RX 6700 XT ekran kartı.
Corsair Vengeance RGB Pro 2x16 GB 3600 MHz CL 18.
Kingston KC3000 1 TB NVMe M.2 SSD 7000/6000
Zalman megamax 700 watt 80+ PSU.
Deepcool gammax 400 V2 kule tipi CPU soğutucu.
Kasa önerim benim gibi hata yapıp dandik kasa almaman Lian Li lan cool alabilirsin.
Ben aldığımda sistem toplamda 22 bin küsur a denk geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı