Selamlar. Üniversitede not tutmak için 20 bin TL'ye kadar tablet arayışındayım aklımda M1 çipli iPad Air var ama 64 GB olduğu ve kalemi olmadığı için sıkıntı olabilir. Benim için normalde Android telefon kullanıyorum ve aklımda S9 FE Plus vardı ama işlemcisi korkutmuyor değil ekranı çok güzel gelmişti. İlk gördüğümde biraz araştırınca S8 FE Plus'ta olabilir diye düşündüm sizce hangisi daha iyi olur? 4 5 sene götürsün yeterli.
Air 6 Apple sitesinde kalemle beraber 25 bin TL görünüyor sizce o kadar çıkmaya gerek var mı yoksa 20 bin TL civarında Tab S9 daha mı iyi olur sadece not tutmak ve dizi izlemek için.
Air 6 Apple sitesinde kalemle beraber 25 bin TL görünüyor sizce o kadar çıkmaya gerek var mı yoksa 20 bin TL civarında Tab S9 daha mı iyi olur sadece not tutmak ve dizi izlemek için.
Ama objektif şekilde belirtmek gerekirse Tab S9'un ekranı daha iyi. Dynamic Amoled teknolojisine sahip ancak yine de şunu da söyleyim tabletin ekranı inanılmaz bir derece de yansıma yapıyor. Yani öyle böyle değil ayna olarak bile kullanabilrsin. Özellikle ışıklı ortamlarda. Air 6 'nın da gayet güzel bir ekranı var ama Tab S9'a nispeten biraz daha kötü.Air 6 alırsan çok uzun ömürlü bir cihazın olmuş olur.