20.000TL telefon önerisi

Bütçe
20000 ama biraz daha artabilir

ChedddaR

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-2400 3.10 GHz 16 GB Ram ATI Radeon HD 5500 Series 1 GB
Merhaba. Ailem bana LGS hediyesi olarak bir telefon alacaklar fakat hangi telefonu istediğime daha karar veremedim. Telefonu oyun oynamak için kullanacağım depolama 512 olursa guzel olur ama az da olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada bütçe 20000 ama illaki bunu al kesin beğenirsin diyorsanız biraz daha artabilir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ailem bana LGS hediyesi olarak bir telefon alacaklar fakat hangi telefonu istediğime daha karar veremedim. Telefonu oyun oynamak için kullanacağım depolama 512 olursa guzel olur ama az da olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada bütçe 20000 ama illaki bunu al kesin beğenirsin diyorsanız biraz daha artabilir. Şimdiden teşekkürler.

Kullanım alışkanlıkların neler?

Normalde S23 FE derdim ama aşırı kaba ve ekran çerçeveleri çok kalın. S22 de çok ısınıyor diyorlar. Bence S21 FE almalısın. Ben yeni aldım ikinci el olarak. Şarjı bir günü çıkarıyor 4 saat oyun oynuyorum geri kalanı da sosyal medya falan yetiyor gayet. Exynos modeli benimki. Sana kaba gelmezse S23 FE de alabilirsin. Ama tek tavsiyem POCO tarzı Çin markalarına bulaşma. Bin pişman eder seni.

iPhone SE 3

Ama arttırman gerekebilir bütçeyi.

Hepinize cevaplar için teşekkürler birde günde nerdeyse her zaman telefona baktığım için batarya kapasitesi iyi olabilir tasarimı çok önemli değil tek istediğim beni oyun oynarken idare etmesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı