20.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce sadece 1660 Super kullandım gayet memnundum, sistemimi satım bazı nedenlerden dolayı, şuna 15- 20 bin TL sistem bakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

15-20.000TL

@560052

Hocam yardım edebilir misin?

Son düzenleme:
Hocam peki 4050 140W bir laptop almak mantıklı mı şöyle, 2 akrabal oyun için laptop aldı da ikisinde çok isınıyor demişti bundan dolayı uzak duruyorum laptoplardan.

Sürekli yanınızda taşımayacaksanız laptop almayın. Hem ısınma sorunları hem de masaüstüne göre daha güçsüz olur.

Sürekli yanınızda taşımayacaksanız laptop almayın. Hem ısınma sorunları hem de masaüstüne göre daha güçsüz olur.

Abi şöyle ben hep köydeyim çiftçilik işi ile uğraşıyorum, yani sadece 3 4 ay kışın şehirdeyim geriye kalan yaz hep köydeyim.

Abi şöyle ben hep köydeyim çiftçilik işi ile uğraşıyorum, yani sadece 3 4 ay kışın şehirdeyim geriye kalan yaz hep köydeyim.

Yani o senin bileceğin iş. 20.000 TL'ye çok iyi laptoplar yok oyun için. Ben olsam masaüstü alırdım ama karar senin.

Yani o senin bileceğin iş. 20.000 TL'ye çok iyi laptoplar yok oyun için. Ben olsam masaüstü alırdım ama karar senin.

Peki hocam nasıl bir monitör tavsiye edersin bu sistem için.

3 4 ay şehirdeysen masasüstü almanın pek mantığı yok gibi, laptop için indirim bekle bence İncehesap'ın cuma indirimleri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…