20.000TL'ye kadar tablet önerisi

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Arkadaşlar merhaba. Tablet almayı düşünüyorum da tabletten çok anlamıyorum açıkçası bana özellikleri günlük kullanım, ders ve arada oyun oynayabileceğim bir tablet önerme şansınız var mı? Bütçem 20bin veya altı birkaç tablete baktım aralarından tercih edebileceğim varsa öneriniz Xiaomi Pad 7, Redmi Pad 2, Honor Pad X8a, Huawei tablet, Galaxy Tab S10FE, iPad A16, Huawei MatePad SE 11, Samsung Galaxy Tab A9+,Huawei MatePad.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam 10k altı önerinizde var mı şey için yazdıklarımdan beğendiklerim var sınırım 20binde olsa çok da masrafta ekmek istemiyorum.

10 bin altı pek güzel tablet yok mümkünse V9 almanızı öneririm. Honor Pad 9 bakabilirsiniz 10 bin civarı ama kalem olsa daha iyi olur ders için.

Peki hocam 10k altı önerinizde var mı şey için yazdıklarımdan beğendiklerim var sınırım 20binde olsa çok da masrafta ekmek istemiyorum.

Hocam son zamanlarda fiyatları detaylı takip etme fırsatım olmuyor tabii her şey bütçe meselesi ama 10k altına giriş seviye tabletler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…