Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.244 Çözümler 6 Çarşamba 21:34 #11 Wosky dedi: Hepinize selamlar. Normalde YKS'ye 2027 gireceğim fakat ben eğitimime 1-2 yıl ara vermek istiyorum ve hayatıma farklı anılar, tecrübeler katmak istiyorum. Sizce fikrim mantıklı mı yoksa saçma mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama şöyle bir sorun var 2028 de müfredat değişiyor. Bence elinizden geleni yapıp 2027 de sınava girip üniversiteye gidin. Hem zaten daha 2 yılınız var.
Wosky dedi: Hepinize selamlar. Normalde YKS'ye 2027 gireceğim fakat ben eğitimime 1-2 yıl ara vermek istiyorum ve hayatıma farklı anılar, tecrübeler katmak istiyorum. Sizce fikrim mantıklı mı yoksa saçma mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama şöyle bir sorun var 2028 de müfredat değişiyor. Bence elinizden geleni yapıp 2027 de sınava girip üniversiteye gidin. Hem zaten daha 2 yılınız var.
Wosky Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:12 #12 Kasım_0 dedi: Hocam ama şöyle bir sorun var 2028 de müfredat değişiyor. Bence elinizden geleni yapıp 2027 de sınava girip üniversiteye gidin. Hem zaten daha 2 yılınız var. Genişletmek için tıkla... O da doğru hocam fakat en fazla ne olabilir ki yani matematikte hiçbir şey değişmez (2+2 = 4 gibi) sadece yeni konu ekleyip kaldırırlar.
Kasım_0 dedi: Hocam ama şöyle bir sorun var 2028 de müfredat değişiyor. Bence elinizden geleni yapıp 2027 de sınava girip üniversiteye gidin. Hem zaten daha 2 yılınız var. Genişletmek için tıkla... O da doğru hocam fakat en fazla ne olabilir ki yani matematikte hiçbir şey değişmez (2+2 = 4 gibi) sadece yeni konu ekleyip kaldırırlar.