KatılıyorumHocam zamanınız varsa acil değilse YouTube'deki kanalların indirimli hazır sistemlerini bekleyin.
Şimdi sene sonu geliyor bir sürü uygun fiyata hazır sistem gelir.
Hocam zamanınız varsa acil değilse YouTube'deki kanalların indirimli hazır sistemlerini bekleyin.
Şimdi sene sonu geliyor bir sürü uygun fiyata hazır sistem gelir.
ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Hocam bu sistemi değerlendirebilir misiniz? Bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
Fiyatına göre fena değil kasayı vento herhangi bir kasayla değiştirmeni öneririm çünkü diğer ucuz kasalarda dandik PSU lar oluyor. Ventolarda fsp PSU oluyor FSP fiyatına göre gayet iyi bir PSU markası. Onun dışında bütçeye göre SSD yi 1tb kioxia G2 yapabilirsin hem drami var hemde 1tb. Ram upgradine karışmıyorum bütçeyi aşıyor çünkü. Ama genede başka kampanyalarda bekleyebilirsin bu yaza doğru fiyatlar düşücek diyorlar.ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Hocam bu sistemi değerlendirebilir misiniz? Bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
kasayı rampage düşünüyorum beyaz ekstra depolamayı sonra alacağım. beyaz ekran kartı olması beni çeldiFiyatına göre fena değil kasayı vento herhangi bir kasayla değiştirmeni öneririm çünkü diğer ucuz kasalarda dandik PSU lar oluyor. Ventolarda fsp PSU oluyor FSP fiyatına göre gayet iyi bir PSU markası. Onun dışında bütçeye göre SSD yi 1tb kioxia G2 yapabilirsin hem drami var hemde 1tb. Ram upgradine karışmıyorum bütçeyi aşıyor çünkü. Ama genede başka kampanyalarda bekleyebilirsin bu yaza doğru fiyatlar düşücek diyorlar.
Rampage, Gamebooster, Gamepower gibi kasalardan uzak durun hem kasanın hava akışları, kullanılan fanlar, ve en önemlisi psuları çok kötü oluyor diğerlerini çok takmayabilirsiniz ama psu önemli çünkü tüm sisteminize elektriği o veriyor. Eğer benim sözümü çok önemsemiyorsanız forumlarda binlerce bu markalar hakkında (özellikle psu) şikayet var. Sırf beyaz olucak diye tüm sisteminizi yakma riskine girmeyin derim.kasayı rampage düşünüyorum beyaz ekstra depolamayı sonra alacağım. beyaz ekran kartı olması beni çeldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.