20-22k TL Sistem önerisi

O zaman son olarak R5 7500F işlemciye önem verip 4060 mı almak yoksa R5 5600 yeter deyip 4060 Ti'mı almak mantıklı olur arada çok performans değişimi olur mu ?

O zaman son olarak R5 7500F işlemciye önem verip 4060 mı almak yoksa R5 5600 yeter deyip 4060 Ti'mı almak mantıklı olur arada çok performans değişimi olur mu?

Ya kardesim AM4 5600 alip destegi biten soketi alip ne yapacaksin? Ti'den vazgec, al AM5 guncel soket. Al gec kardesim, al gec.

O zaman son olarak R5 7500F işlemciye önem verip 4060 mı almak yoksa R5 5600 yeter deyip 4060 Ti'mı almak mantıklı olur arada çok performans değişimi olur mu?

2 bilgisayar da hemen hemen aynı oyunları açabilecek kapasitede hem daha güncel hem de ileriye dönük olarak 7500F i tercih etmelisin.

Ya kardesim AM4 5600 alip destegi biten soketi alip ne yapacaksin? Ti'den vazgec, al AM5 guncel soket. Al gec kardesim, al gec.
Bu adam ne dediyse yapın... r5 7500f+peerless soğutucu gömdüm önerileriyle şimdi 7k hızda ssd de takacağım sisteme, 3-4 yıl kafa rahat. 4060'ı çok gerek yok lakin 2 yıl sonra yükseltir geçersiniz ve işlemci cart curt ellemenize gerek kalmaz bu sistemde.

Kendiniz mi topladiniz yoksa hazir sistem mi hocam?

Kendiniz mi topladiniz yoksa hazir sistem mi hocam?
hazır çektim ben de bu imola'nın aynısı. sadece peerless asassin 120 se soğtucu taktım indirimden alıp, üstündeki ssdyi de sattım gen4 hızlı bi ssd aldım. ekran kartı 4060 yerine 4070 olsaydı 4 yıl ellemezdim herhalde bir daha.

Nereden aldınız? Hayırlı olsun.

Nereden aldınız? Hayırlı olsun.
hocam ben düz garajdan dizdim sonra imolayı gördüm, birebir aynılar. imola fiyatı daha da ucuzken onu tavsiye ederim. bu technopatın sistem de fena olmayabilir ama 32gb ram koyduklarında fiyat daha da artar gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…