20-23 bin TL laptop önerisi

ylm.alperen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağım. Genellikle tasarım işleri ve yazılım ile ilgileniyorum fakat oyun da oynayacağım bu bilgisayar ile. Kullanacağım programlar:
-Unity
-Blender
-Krita
Hafif olması güzel olur ama olmasa da çok bir şey değiştirmez. Önerilerinizi bekliyorum.

Hafif daha düşük işlemci. Daha serin bilgisayar. Nitro 5 soğutması biraz yetersiz. Özellikle 12500H performansını ne kadar besler ve şekilde serin tutar bilemiyorum. Tahminen çok daha iyi panel. Alternatif olabilir. 24 k ne yazık ki.

Nitro'nun guc limitleri ve sogutması LOQ'tan biraz daha iyi/ benzer. Kötü degil fakat LOQ'un paneli cok iyi, o CPU'nun UV kilidi de açıksa gayet güzel şekilde kullanılır. Bütçe cikiyorsa düşünülebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun zamandır bu şekilde iyi incleme görmedim. Adama helal olsun. Modeli düşünenlerin izlemesini tavsiye ederim. Fiyatına göre gerçekten kaliteli ve performanslı bir ürün.
(Test edilen model 16 GB modeli. Ve paneli daha kötü. Yine 24 model. Benim gördüğüm başka fark yok)

24k bandına çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama önerilerinizi bir değerlendireceğim. Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için

Adamlar nasıl zam yapıyor şaşkınlıkla izliyorum. 20-30 dk da 2000TL fark mı olur aynı üründe. Aynı ürün 26 olmuş. Bu fiyatta alınabilirliği yok şahsen. İndirim gelirse ne ala.

23K paneli daha parlak.%45 NTSC.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani şu videodaki aynı panel işlemci ekran kartı. 16 RAM tek fark.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı