20-23 bin TL'ye laptop önerisi

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el mi sıfır mı alınmalı? Ben sarı siteden bakıyorum ama tam anlamadığım için iyi mi kötü mü bilemiyorum ikinci el için. Sizce? Oyun için kullanacağım. Bir de aklıma gelmişken sorayım, aliexpress'te 4090 lı laptoplar 23 bin TL olarak gözüküyor ve babam bu ay çine gidecek oradan 25 bine falan gerçekten 4090 lı laptop alabilir mi ? Fiyatlar o kadar ucuz mu ?

Ne için kullanacaksın

2. el laptop alınmaz + o fiyatada zor güzel laptop bulursun. bence masaüstü toplaman daha mantıklı olur

Laptop un içindeki parçalar ne kadar üst seviye olursa o kadar ısınır masaüstü dizmek her zaman daha iyidir.

ikinci el önermem pek ama alıcaksan lenovo ideapad gaming 3 16arh7 modelini önerebilirim zamlanmadan önce 21 bin tl idi ama zamlandıktan sonraki fiyatını bek bilmiyorum

Benim de masaüstü tercihimdir ama lap top istiyorsan bu fiyata zor ama illa alacağım diyorsan şu modeli öneririm ama dediğim gibi öyle çok performans sergilemez ama oyun için idealdır

MSI Thin 15 B12UCX-2420TR notebook

45w gpu ile gayet ideal duruyor.

Ya alıcaksan al ama ben aliexperssden hiç ürün almadım linki bıraktım temiz gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…