Bir tercihim olacak kadar hakim değilim. Sağlam olduğu ve bahsettiğim şeyleri yapabildiği sürece fark etmiyor benim için.NVIDIA, yoksa AMD mi tercih ediyorsun?
Bütçeye monitör dışında klavye falan da eklediğim için bu kasa bütçemi fazla aşıyor.Kasa olarak önerim ama monitörü falan da koyunca bütçeyi aşıyor.
Ekipman da bütçenin içinde olduğundan onlara ayıracağım para kasaya ve monitöre göre değiştiğinden ayrı bir konu açmadım. Burda kasa ve monitöre karar verirsem artan bütçeyle ayrı bir konu açarım.MONZA-6700XT / INTEL I5-12400F/ ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MONZA-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL Core i5-12400F ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME H610M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr Ekipman için ayrı konu açın.LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monza ile aralarında fark çok olur mu?Hocam çok iyi sistem kaçırmayın.
Biraz kendim de baktımMONZA sistem ve LG monitör ile beraber. Ekipman olarak şunlara bakabilirsiniz.
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.trRazer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Şunlara bakabilirsiniz. Hepsi uzun ömürlü ürünler. Mouse konusu size kalmış, kablolu kablosuz istediğine bakabilirsiniz.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3070 daha iyi.Monza ile aralarında fark çok olur mu?
Biraz kendim de baktım
Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 1 1300 TL
Mouse: Asus Rog Keris 500 TL
Mousepad: Steelseries QCK+ Large 245 TL
Klavye: Redragon K568R 767 TL
Şöyle modeller ve fiyatlar buldum bunlar nasıl f/p açısından?
Monza ile aralarında fark çok olur mu?
Biraz kendim de baktım
Kulaklık: SteelSeries Arctis Nova 1 1300 TL
Mouse: ASUS ROG Keris 500 TL
Mouse pad: SteelSeries QCK+ Large 245 TL
Klavye: Redragon K568R 767 TL
Şöyle modeller ve fiyatlar buldum bunlar nasıl F/P açısından?