Merhaba. Masasüstü yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum fiyat bandım 20k gibi fiyattan başlıyor. 4060'lı 3070'li sistemler falan görüyorum işlemci olarak genelde Ryzen 5 5600 var fakat hangisi daha iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırsam yanlış yazmışım bütçe 20-25k arası. Genelde baktıklarımda 4060 8 GB RAM var, AMD tarafında bu fiyata daha iyi ekran kartı var mıdır acaba? Açıklarsanız sevinirim.
Sanırsam yanlış yazmışım bütçe 20-25k arası. Genelde baktıklarımda 4060 8 GB RAM var, AMD tarafında bu fiyata daha iyi ekran kartı var mıdır acaba? Açıklarsanız sevinirim.
AMD'nin bu kadar yeni sürümlerinde hala yazılım sıkıntısı gerçekten oluyor mu? Çünkü bilgisayar alan birçok arkadaşım 6600 XT, 6700 vb ekran kartı olan bilgisayar aldılar ve şu ana kadar hiçbirinde bir sorun görmedim. O nedenle hangi taraf daha mantıklı karar veremedim.
AMD'nin bu kadar yeni sürümlerinde hala yazılım sıkıntısı gerçekten oluyor mu? Çünkü bilgisayar alan birçok arkadaşım 6600 XT, 6700 vb ekran kartı olan bilgisayar aldılar ve şu ana kadar hiçbirinde bir sorun görmedim. O nedenle hangi taraf daha mantıklı karar veremedim.
Teşekkürler ve 4060'a göre neden bu daha iyi söyleyebilirseniz sevinirim. Ayrıca oyun oynamak için kullanacağım onu belirtmemişim
Leş demek o karta ayıp olur. 6750xt gibi eski bir kartı alacağıma 4060 alırım. Bu arada kart olarak gayet AMD savunan bir insanım ama AMD yönünde bu karta alternatif olacak iki kart var 7600xt ve 7700xt. Ayrıca bizim için "Bilmeyenlere kakalıyorlar" tarzı ifadeler kullanıp AMD fanboyluğu yapman çok ironik olmuş.
Leş demek o karta ayıp olur. 6750XT gibi eski bir kartı alacağıma 4060 alırım. Bu arada kart olarak gayet AMD savunan bir insanım ama AMD yönünde bu karta alternatif olacak iki kart var 7600XT ve 7700XT. Ayrıca bizim için "bilmeyenlere kakalıyorlar" tarzı ifadeler kullanıp AMD fanboyluğu yapman çok ironik olmuş.
Bu sistemin işlemcisi Ryzen 5 5600'den daha iyi mi ya da ne farkı var. 4060 Ti bildigim kadarıyla 4060'a göre falan da bayağı iyi ama 8 GB hali o kadar iyi mi?