20-25 bin ₺ Gaming laptop önerisi

GumusMurat

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. 20-25 bin civarı CS LoL Valorant oynamak ve gündelik kullanım için laptop bakıyorum. Aklımda 2 seçenek var.

MSI Katana GF76 ( i5 12. - 16 RAM - 4 GB RTX 3050 (45W) - 512 SSD - 17.3 ınch ) 20.000₺ - 2.el ancak çok az kullanılmış.

Acer Nitro 5 ( i5 13. - 8 RAM - 6 GB RTX 4050 ( 60W) 512SSD - 15.6 inch ) 28000₺

Donanım olarak açık ara Acer daha iyi ancak çok yoğun ve ağır oyun oynamayacağım için watt değeri ( 45W - 60W ) ve 3050-4050 farkı ne kadar önem arz eder bilemiyorum. Acer tasarımını da beğenmiyorum ve 8 bin daha pahalı. Tasarım, ekran boyutu, RAM ve fiyat farkı açısından MSI tarafına daha yakınım ancak kararsızım. Sizin görüşlerinizi de almak istedim.

Bu bütçede MSI sakın almayın. Bütün modelleri kötü. 28 bin liralık bir modeli alabiliyorsanız 2 bin lira daha arttırma şansınız var mı?
Msi dezavantajlarını yazabilir misiniz? Bu Lenovo ile Acerin farkı nedir?

Bu Lenovo ile Acerin farkı nedir?
Acer V serisini önermiyorum hocam. Bilgisi olup öneren de görmedim. Sorunları olan bir seri. Bütçeniz 1.5k çıkmıyorsa alabilirsiniz. Ama attığınızı değil buradan alın daha ucuza gelsin.
Msi dezavantajlarını yazabilir misiniz?
Eğer alırsanız sizi üzmez ancak kaliteli bir model değil. MSI'ın düşük bütçedeki modelleri kaliteli değil genelde.

Acer V serisini önermiyorum hocam. Bilgisi olup öneren de görmedim. Sorunları olan bir seri. Bütçeniz 1.5k çıkmıyorsa alabilirsiniz. Ama attığınızı değil buradan alın daha ucuza gelsin.

Eğer alırsanız sizi üzmez ancak kaliteli bir model değil. MSI'ın düşük bütçedeki modelleri kaliteli değil genelde.

Teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı