Oyun 20 25 bin TL arası kurulabilecek en iyi sistem önerisi

0 kasa almanı önermem açıkçası uçuk fiyatlar biraz 2.el biraz 0 parça alman daha mantıklı olacaktır.

Özelleştirime yapılsa daha iyi olmaz mı mesela i5 yerine i7 vb zeri veya diğer parçalarda
Yükseltilebilirler:Anakart bir tık,ram isteğe bağlı 32 yapılabilir,ssd isteğe bağlı 1TB yapılabilir,ekran kartı baya baya isteğe bağlı yükseltilebilir,son olarak işlemci.Bana sorarsan anakart,işlemci ve ssd yükseltilebilir.Ancak yinede para kalıyorsa rame yönelebilirsin.Birde şöyle bir durum var başka işlemciler için sıvı soğutma ya da farklı kaliteli bir fan gerekecek fazladan masraf demek yani.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Gaming geni kesinlikle tavsiye etmiyorum olası bir durumda muhattap olacağınız kimse yok arıyorum 56dk çalıyor sonra özür dileyip açıyorlar 1 saat dolunca da kapanıyor telefon hiç bir sorunuza karşılık alamıyorsunuz bir de asus dual rx6700xt alana last of as veriyoruz faturanızı gönderin diyorlar gonderdim 1 aydır dönüş yok dolandırıcılar kesinlikle önermiyorum

Bahsettiğim site tebilon zaten

Ryzen 7 5700X 4250TL.
Gigabyte B550 Gaming X V2 2560 TL.
RX 6800XT Nitro+ SE 15000 TL.
G.Skill flarex 2*16 CL 16 1773 TL.
MSI Spatium M450 pcix 4.0 500 GB 984 TL.
Xigmatek Vanguard Vector 750W 80+Silver 2825TL.
Biraz aşıyor ama kısmak istersen ekran kartından yada işlemciyi r5 5600 yaparak kısabilirsin.

Sence PSU'yu bu kadar pahalı almaya gerek var mı illa bu PSU zorunlu değil 80 plus bronzeda tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…